Sport

Sportivii de la Vibe Dance Buzău, din nou pe podium la Naționale

După cele trei titluri de vicecampioni la Campionatele Naționale găzduite, la începutul acestei luni, de Brașov, dansatorii de la Vibe Dance Buzău au obținut o nouă performanță notabilă, la Campionatul Național de 10 Dansuri de la Piatra Neamț, cea mai importantă competiție anuală, organizată sub egida Federației Române de Dans Sportiv. Perechea formată din Daria Clopoțel și Tudor Oprea a cucerit medalia de bronz la categoria de vârstă 10-11 ani. Rezultate foarte bune au obținut, însă, și ceilalți sportivi cu care Vibe Buzău a participat la Piatra Neamț:

Hobby 6-11 ani – 19 perechi participante:

• Bianca Stoian și Justin Ungureanu – locul 7 (semifinaliști)

• Isabela Popa și Darius Țîrlea – locul 11 (semifinaliști)

Debutanți Cha Cha 4-7 ani:

• Roberta Petroiu și Teodor Ilie – locul 6

• Ana Lala și Alexandru Uțoiu – locul 4

Debutanți Vals Lent 4-7 ani:

• Ana Lala și Alexandru Uțoiu – locul 2

Fete Solo Latino 8-9 ani:

• Natalia Tănase – locul 4

• Bianca Moroianu – locul 2

„Succesul sportivului de pe ringul de dans se numără în orele, lunile, anii de muncă depuși în sala de antrenament! Succesul se numără și se alege și prin capacitatea părintelui de a urma sfaturile și recomandările echi­pei care conduce perechea”, au spus antrenorii Alexandra Darie și Alin Ion.

,,Fiecare competiție la care avem posibilitatea de a participa ne oferă minunata șansă de a avea parte de mai multă normalitate decât am putea spera în această perioadă. Fiecare competiție presupune un efort mult mai mare din partea organizatorilor de­cât în vremurile lipsite de pandemie, le mul­țumim pe această cale, tuturor! Multe felicitări atât copiilor care au reprezentat Clubul Vibe Dance, cât și întregii echipe care susține evoluția fie­cărui sportiv! Multe mulțu­miri tuturor celor care ne sunt alături, staff-ului Vibe, profesorilor din țară, colaboratorilor și părinților care cred în minu­nile pe care le aduce acest sport minunat în viața copiilor lor!”, a transmis și președintele Vibe Buzău, Mihaela Ion.

Articole similare