sâmbătă, 30 mai 2020

Sportivi celebri își scot la licitație tricourile pentru a sprijini Spitalul Județean Buzău

• Direcția pentru Sport și Tineret Buzău derulează campania „Fii erou, stai în casă!”

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Buzău derulează în această zile o campanie care are ca scop strângerea de bani pentru Spitatul Județean de Urgență Buzău. Este vorba despre organizarea de licitații cu obiecte sportive: tricouri, mingi, șepci etc, iar banii obținuți vor fi donați celei mai mari unități spita­licești din județ. În sprijinul inițiativei DJST Buzău au venit sportivi, antrenori, manageri, personal auxiliar din dome­niul sportului, care au transmis mesaje de încurajare și de susținere pentru întreg personalul SJU Buzău. Câștigătorul fiecărei licitații va completa actul de donație către spital, după care va primi produsul licitat prin curier. Pentru a licita, este nevoie de un comentariu la poză, iar după șapte zile persoana care a licitat suma cea mai mare este declarată câștigă­toare. Campania ,,Fii erou, stai în casă!” se derulează pe pa­gina de Facebook a DJST Buzău.

„Mă numesc Alina Vuc și sunt vicecampioană mondială la lupte, calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mă alătur și eu campaniei <Fii erou, stai în casă!> și donez un tricou personalizat cu logo-ul și semnătura mea. Sper să ajut oamenii care chiar au nevoie în această perioadă. Ajută și tu! Fii și tu un erou, stai în casă! Hai România!”

 

 

Costin Stanciu, antrenor coordonator SCM Gloria Buzău, secția Karate: „Ne bucurăm să ne alăturăm și noi campaniei <Fii erou, stai în casă!> și donăm un tricou și o pereche de mănuși cu semnăturile întregii echipe. Banii rezultați din această licitație vor fi redirecționați către Spitalul Județean de Urgență Buzău sau pentru o familie greu încercată în această perioadă. Sperăm că veți licita pentru echipamentul pe care noi l-am donat și nu ratați șansa de a fi eroi. Stați acasă!”

Gabriel Armanu, antrenor Dunărea Călă­rași (handbal masculin):

„Doresc să mă alătur campaniei <Fii erou, stai în casă!> donând un tricou cu care am jucat în Champions League la echipa Fibrex Săvinești. Sper ca acest demers să ajute oamenii care au nevoie de sprijin în această perioadă delicată. Fii erou și nu uita: stai în casă!”

 

 

Loredana Dinu, fostă componentă a echipei naționale de spadă, campioană olimpică în 2016:

„M-am alăturat și eu campaniei <Fii erou, stai în casă!> susținută de DJST Buzău, pentru că e important în această perioadă să rămânem uniți și să ajutăm atât cât putem fiecare. Am ales să donez pentru această campanie o șapcă pe care am ­purta­t-o la JO de la Rio de Janeiro care a făcut parte din echipamentul fiecărui sportiv care a reprezentat România și, mai mult decât atât, această șapcă are toate autografele colegelor mele: Simona Pop, Ana Maria Popescu și Simona Gherman. Alături de șapcă am pregătit pentru voi și câteva cartonașe cu semnăturile noastre și sper să simțiți și voi și măcar o parte din bucuria pe care am simțit-o noi când am auzit imnul României în sala din Rio. Aveți ocazia să donați și voi, toate resursele financiare care se vor strange în urma campaniei vor fi donate SJU Buzău și e important să fim cât mai mulți, să susținem campania și să stăm în casă, pentru că zilele acestea asta înseamnă să fii erou!”

Și HC Buzău s-a alăturat campaniei DJST
Și echipa de handbal masculin s-a alăturat campaniei inițiate de DJST Buzău prin donațiile pentru licitație ale lui Liviu Mironescu, Andrei Grasu și Alin Șania.
„Printre susținățorii echipei noastre se numără foarte multe cadre me­dicale pe care am avut onoarea să-i avem alături de noi meci de meci. În aceaste vremuri deloc fericite, trebuie să ne exprimăm recunoș­tiința și aprecierea față de acestea și nu doar prin cuvinte. În speranța că ne vom revedea cât mai curând în sala de sport, am hotărât să ne alăturăm campaniei <Fii erou, stai în casă!>”, a spus Răzvan Voicu, team manager HC Buzău.

loading...
error: Content is protected !!