Monden

Soția lui Răzvan Fodor, despre cât de diferite sunt fanteziile din cuplul lor

• Buzoianca Irina a „dat din casă” despre defectele și dorințele câștigătorului Asia Expres 

Mai în glumă mai în serios, buzoianca Irina Fodor a povestit în mediul online câteva dintre dorințele și fanteziile soțului său, Răzvan Fodor. Dezvăluirile Irinei vin în contextul în care buzoianca a vrut să demonstreze cât de diferite sunt într-un cuplu dorințele femeii de ale bărbatului. Mai exact, dacă dorințele ei țin de curățenie și cine romantice, ale bărbaților se referă la grătare haiducești și dormitul în costumul… Evei.

Buzoianca și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță și o căsnicie așa cum și-au dorit. Soția prezentatorului tv și-a surprins fanii cu detalii interesante din căsnicia ei. Mai exact, în stilu-i caracteristic, vedeta a dezvăluit care sunt dorințele și fanteziile soțului ei și cât diferă de ale ei.

După o zi de duminică relaxantă, cei doi au avut timp de povești și relaxare în ­fa­milie, dar și de momente de sinceritate, pentru că, așa cum spune buzoianca, ei sunt atenți unul cu celălalt și receptivi la dorințele par­tenerului.

Prin urmare, Irina „a dat din casă”, spunând că lui Răzvan i-ar plăcea să umble prin casă ca Eva lui Adam, și, o dată la jumătate de oră, să vină toamna, să se usuce și să cadă frunzele. „Asta în timp ce eu visez să nu își mai arunce șosetele lângă canapea”, a completat Irina.

„El visează să conduc ca la NASCAR, eu visez să nu mai iau borduri”

Fanteziile din lista lui Răzvan continuă cu cele din domeniul culinar, Irina dezvăluind că artistul și-ar dori ca soția lui să facă sarmale ca la mama acasă, pe când ea și-ar dori doar ca el să curețe pasta de dinți de pe chiuvetă, căci schema aia cu capacul de la toaletă a învățat-o.

Continuând lista cu dorințe și fantezii, Irina spune că Răzvan are mereu fantezii despre cum o să se pună cu foarfeca pe pijamalele mele flaușate, ca ea să doarmă tot în costumul Evei. „Eu îmi doresc doar să aibă și el pijamale. Măcar un set. Eu visez la băi fierbinți împreună, el, la dușuri scoțiene. El visează să conduc ca la NASCAR, eu visez să nu mai iau borduri. Eu aș vrea să vină, într-o zi banală de marți, îmbrăcat la costum și să îmi propună o cină de 5 stele. El vrea să stăm în curte, la foc, lângă vatră, ca doi haiduci”, a încheiat Irina, care este sigură că toate aceste „fantezii” nu or să se întâmple prea curând, dar ea continuă să mizeze pe speranță și… sinceritate.

Articole similare