Monden

Sorin Bontea, glume despre buzoianca Irina Fodor: „Mănâncă mult, bea mult, nu produce nimic”

Irina muncește de zor cu echipa de filmare aflată în Grecia, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la cel mai nou show culinar de la Antena 1. Este vorba despre emisiunea „Chefi fără limite”, care va fi prezentată de buzoiancă.

Cum pauzele de filmări fără glume nu-ți au rostul, Sorin Bontea s-a filmat alături de Irina și i-a transmis câteva mesaje lui Răzvan Fodor, aflat acasă, în România. „Auzi mă, băiatul meu, frate, mănâncă mult, bea mult, nu produce nimic. Nu înțeleg care e treaba la tine. Cheltuie și banii. Vezi că a dat, Răzvane, băiatul meu, dedicații pe la lăutari, pe aici. A dat toți banii pe la țambalașii aceștia, pe aici, și a strigat așa <pentru Răzvănel, fără număr>, pentru Țuca, pentru Țucu, nu știu, n-am înțeles”, a spus Sorin Bontea pe InstaStory.

În stilul caracteristic, Răzvan Fodor i-a răspuns prietenului său, la scurt timp după ce a văzut filmările. Știu, Sorine, nu-i combinație cu d-astea, și o doare și mijlocu’…”, a scris acesta, intrând în jocul început de Sorin Bontea.

Reamintim că jurații de la Chefi la Cuțite sunt implicați într-un nou proiect, „Chefi fără limite”, un adventure–cooking show, care va combina gătitul cu călătoriile și aventura. Emisiunea reprezintă un format original și este filmată în Grecia, unde chefii se află în aceste momente, și va fi transmisă peste câteva luni, pe postul Antena1.

 

Articole similare