vineri, 16 aprilie 2021

Și-a vizitat mătușa și a plecat cu televizorul

O buzoiancă și-a dat nepotul pe mâna oamenilor legii după ce acesta nu a plecat cu mâna goală după vizita pe care i-o făcuse.

În data de 4 aprilie, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Biroului Județean de Transporturi Feroviare Buzău a intervenit pentru efectuarea de verificări în cazul unui furt. Furtul a fost sesizat direct echipajului de către o femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Buzău, care a precizat că i-a fost sustras un televizor din locuință, de către persoane cunoscute care veniseră în vizită. Poliţiştii au identificat și depistat în scurt timp, pe peronul gării, pe nepotul proprietarei, în vârstă de 22 de ani. Tânărul a precizat că a vândut produsul electronic unui alt buzoian. Bunul a fost recuperat de polițiști și restituit părții vătămate.

Polițiștii Biroului Poliţie de Proximitate de la Poliția municipiului Buzău continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt urmând ca, la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere legală. Tânărul intenționa să ajungă la Suceava și de acolo să plece în străinătate. Telvizorul mătușii l-ar fi vândut cu aproximativ 400 de lei, bani pe care i-a folosit pentru drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...