vineri, 16 aprilie 2021

Cum a rămas un taximetrist fără niciun leu  după ce a fost țepuit de un tânăr

A vrut transport și băutură gratis, dar și bani de buzunar, dar a primit 30 de zile de arest preventiv. Este cazul unui bărbat de 39 de ani din Gălbinași, acuzat de săvârşirea infracţiunii de furt calificat după ce, în noaptea de 3-4 aprilie, a păcălit și a lăsat fără încasări un tânăr șofer de taxi de 26 de ani, din Buzău.

Pe parcursul verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că taximetristul a fost solicitat de individ pe raza comunei Gălbinași, pentru o cursă de transport. Acesta l-a rugat pe șofer să îi cumpere mai multe sticle de băuturi alcoolice și țigări, urmând a-i achita atât contravaloarea serviciilor de taximetrie, cât și costul produselor cumpărate. După preluarea bărbatului din Gălbinași și finalizarea cursei, clientul a refuzat să îi achite suma de bani datorată și, mai mult, i-a sustras taximetristului o sumă de bani din autovehicul. Prejudiciul total a fost estimat la 200 lei.

Tânărul a fost depistat la scurt timp de poliţişti, fiind preluat şi condus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma materialului probator administrat de poliţişti, pe bază de ordonanță, bănuitul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar luni, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...