Sport

Sfârșit de aventură pentru echipele buzoiene. Metalul și Olimpia, învinse în barajul pentru „B”

Week-end trist pentru microbiștii din Buzău. Nici Metalul, nici CSM Râmnicu Sărat nu au reușit să acceadă în runda finală a barajelor, după ce au fost învinse de Ceahlăul, respectiv Foresta.

La Buzău, oaspeții au deschis scorul repede, în minutul 11, prin Petra, după o fază fixă prelungită, în timpul căreia jucătorii Metalului nu au reușit să respingă mingea din careu. Mijlocașul născut la Orșova a reluat cu capul dintr-un metru, după ce balonul îi fusese recentrat.

Buzoienii au egalat chiar la ultima fază a primei reprize, prin Arnăutu. Metalul a primit o lovitură de pedeapsă, transformată de atacantul care tocmai a împlinit 33 de ani.

Golul doi al Ceahlăului a venit la cinci minute de la reluare. Neicuțescu a expediat o torpilă de la 25 de metri, în vinclul porții lui Dinu. Goalkeeperul, de altfel unul dintre cei mai buni oameni ai Metalului, n-a mai avut răspuns pentru șutul fostului dinamovist.

Metalul a atacat până la final, dar nu a reușit să înscrie. În urma înfrângerii, trupa lui Vali Stan pierde dubla manșă cu scorul general de 2 la 3.

La Suceava, Olimpia a fost surclasată de gazde cu 2 la 0. Foresta a ratat un penalty în minutul 36, golurile venind în minutele 52 și 57. Cum în tur cele două încheiaseră la egalitate, 1 la 1, moldovenii au câștig de cauză și merg în runda următoare.

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker