Economic

Servicii funerare Ilfov de cinci stele

Cu mainile incrucisate, cu ochii inrositi si umflati de plans apartinatorul priveste trupul lipsit de viata al celui drag. L-a vazut zbatandu-se, a fost martor la trecerea lui in nefiinta si suferinta inca il copleseste.

Lacrimile nu ii spala amintirile dragi, durerea nu il poate insufleti pe cel de care se va desparti curand pentru totdeauna. El stie ca locul de la masa al celui drag va ramane gol, ca patul sau va fi gol, iar daca nu locuiau impreuna si decedatul locuia singur, casa va ramane goala si indoliata.
E trist pentru un copil sa stie ca va veni acasa, dar nu va mai iesi nimeni sa il primeasca! Pe masa nu va mai fi pusa mancarea calda si odaia cea buna in care era primit va ramane rece iarna.

Multa durere, dor care incepe sa doara, plansul fiintei pana la epuizare ca moartea a lovit naprasnic un apropiat. Cui folosesc toate acestea? Sunt doar metode de exteriorizare a durerii ca ea sa nu parjoleasca sufletul.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii i-au pierdut pe cei dragi in razboaie, in timpul unor epidemii, de batranete si de atunci se pomeneste ca apartinatorul sa treaca peste durere si sa inceapa pregatirile de inmormantare.

El nu poate ramane ingenuncheat  de durere in fata trupului neinsufletit, ci trebuie sa se ridice si sa alerge.

Daca in filmele vechi oamenii care se duceau sa se aseze intr-un loc strain erau nevoiti sa sape singuri groapa celui drag si sa ii improvizeze o cruce la cap, in prezent, o persoana aflata in perioada de doliu este protejata de servicii funerare Ilfov oferite de Funerare.ro cu maxima promptitudine ca inmormantarea sa fie facuta la timp si organizarea ireprosabila.

Apartinatorul trebuie sa se incurajeze, sa se ridice si sa formeze numarul de telefon al unei firme ce este capabila sa ofere servicii funerare de top de calitate premium si mai ales care raspunde la apeluri la orice ora din noapte si din zi.

In fata mortii, apartinatorul se simte singur, ranit si speriat. Avand asigurarea unei echipe de specialisti ca totul va fi bine, cel cu ochii plini de lacrimi se linisteste, accepta situatia data si se pregateste si el pentru inmormantarea celui drag.

In timp ce defunctul este pregatit de o echipa de profesionisti, familia indurerata se pregateste singura sa faca fata situatiei, uneori nemaifiind timp nici de psiholog.

Raspunsul primit de la reprezentantul firmei Funerare.ro il va linisti in mod sigur. Fini psihologi, operatorii de serviciu care preiau apelurile de la solicitanti stiu ce cuvinte sa spuna sa aline sufletele si sa aduca linistea de care acestia au nevoie, sa se poate concentra pe organizarea ceremoniei.

Daca mai este timp si persoana care are nevoie de ajutorul firmei de pompe funebre mai are taria sa se informeze este bine sa verifice:

 • experienta firmei;
 • opiniile solicitantilor de servicii;
 • complexitatea serviciilor;
 • informatiile pe care firma le pune la dispozitia vizitatorilor site-ului.

Funerare.ro se califica la toate aceste etape preliminarii. Ea isi desfasoara activitatea de 15 ani pe piata din Romania, avand in portofoliu mii de inmormantari le nivel national si sute de repatrieri. Firma a organizat de asemenea zeci de incinerari la solicitarea familiei. Sunt emotionante pana la lacrimi comentariile de multumire postate de apartinatori. Pe internet nu exista niciun comentariu negativ sau critic la adresa serviciilor furnizate de specialistii de la Funerare.ro.

Cautarile nu trebuie sa se rezume la site-ul oficial, ci si la discutiile de pe diferite forumuri si de pe retelele de socializare.

Firma este capabila in orice moment sa ofere pachete funerare complete la nivel national, dar si repatrieri de urgenta din statele europene.

Reprezentantii ei cunosc traditiile de aceea au pus la punct pachete funerare care contin si produsele utilizate in cadrul ceremoniilor religioase traditionale.

Apartinatorul are libertatea deplina:

 • poate alege unul dintre pachetele funerare complete, in functie de serviciile dorite, de credinta sa si de puterea financiara;
 • poate solicita serviciile si produsele din magazin, combinandu-le conform dorintei;
 • poate solicita incinerarea, daca i-a promis defunctului ca ii va indeplini aceasta dorinta.

Un pachet complet este avantajos pentru ca pretul este mai mic ca in cazul solicitarii mai multor servicii separat si in plus, apartinatorul nu va mai fi ingrijorat ca etapele nu vor fi parcurse la timp, fiindca lui ii revin sarcini mult mai mici de indeplinit.

Cel mai simplu pachet inseamna:

 • medic adus de echipa de specialisti sa constate decesul, deci eliberarea imediata a acestui document atat de important;
 • preluarea si asezarea decedatului dupa ce i s-au acordat ingrijirile necesare in sicriul complet echipat pus la dispozitie tot de firma;
 • aducerea la capela a sicriului cu trupul neinsufletit sau in locul in care se organizeaza priveghiile;
 • manipularea sicriului de cate ori este nevoie;
 • transportul funerar de la capela sau de la domiciliu la cimitir.

Pachetele ieftine de servicii se pot deconta din ajutorul de inmormantare, ba mai raman si bani familiei indurerare.

Decedatul asteapta cuminte ca apartinatorul sau sa ia hotararea cea inteleapta: sa solicite ajutor unei firme care ofera servicii funerare de calitate cu maxima promptitudine.

Apelul salvator la firma de pompe funebre poate fi facut la orice ora si in orice zi, cineva se afla acolo pregatit sa asculte, sa incurajeze si sa demareze actiunea de organizare.

Este ca un zbor catre spatii necunoscute cu un pilot cu multa experienta si cu oameni de incredere in jur.

Ziua inmormantarii celui drag este cea mai trista zi din viata apartinatorului, dar urmeaza linistea generata de datoria implinita.

Articole similare