joi, 24 septembrie 2020

Șeful UPU, Adrian Zoican, infectat cu coronavirus. Medicul face apel la cei cu care a intrat în contact să se testeze

Îngrijorare mare la Spitalul Județean de Urgență Buzău unde 10 cadre medicale de pe Secția ATI erau luni confirmate cu coronavirus. Șeful Unității de Primiri Urgențe, Adrian Zoican, a anunțat aseară pe pagina de socializare că a fost diagnosticat cu SARS-CoV2 și îi îndemnă pe toți ce care au intrat în contact cu el în aceste zile să se testeze.

Dragi prieteni, va aduc la cunostinta ca in cursul zilei de astazi mi-am recoltat un virocult SARS-COV2 deoarece in seara zilei precedente am prezentat dureri musculare si o usoara rinita, simptomatologie care nu s-a repetat si astazi. Cu toate acestea, testul s-a dovedit a fi pozitiv. De aceea, ii rog pe toti cei care au intrat in contact cu mine in ultimile zile, in cazul in care devin simptomatici, sa se adreseze la UPU-SMURD pentru a cere ajutor medical. Desi am respectat masurile de distantare, regulile de igiena si de protectie, exista totusi un risc minim de contaminare. Va doresc multa sanatate si va rog sa dati dovada de responsabilitate in relatiile sociale respectind regulile mai sus prezentate. Să aveți o zi bună!„, a scris medicul Adrian Zoican pe Facebook.

Adrian Zoican este candidatul PNL Buzău la funcția de primar al municipiului Buzău. Președintele PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu, a informat despre situația acestuia într-o informare pe Facebook. „În calitate de președinte al Organizației PNL Buzău, mă simt dator să vă informez că doctorul Adrian Zoican, colegul nostru și candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Buzău, a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

Astăzi de dimineață a prezentat simptome ușoare și pentru a nu exista vreo suspiciune și a-și pune în pericol colegii a fost testat, iar rezultatul a sosit cu puțin timp în urmă, fiind pozitiv.
Dr. Adrian Zoican, medic primar – specialitatea medicina de urgență, medic șef al secției UPU-SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău este de aproape 6 luni în prima linie a luptei împotriva Covid-19 în județul nostru.
Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm să ni se alăture în echipa PNL cât mai curând„, a scris Romanescu pe pagina sa de socializare.

Adrian Zoican este al doilea candidat la primărie confirmat cu SARS-CoV-2, după reprezentantul ProRomânia, Felix Rache. Acesta a anunțat luna trecută că a fost infectat cu coronavirus, fiind internat împreună cu soția și copilul, la Institutul Matei Balș.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!