joi, 25 februarie 2021

Șeful Poliției, decorat de președintele Iohannis cu Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Ofițer

Comandantul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, comisar-șef Laurențiu Pantazi a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Ofițer, cu însemn pentru civili. Decretul a fost publicat vineri în Monitorul Oficial, disticția fiind acordată cu prilejul Zilei Naționale a României. Nu doar șeful IPJ Buzău a fost decorat ci și alți polițiști din țară, ofițeri și subofițeri, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea profesională în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În 2016, Pantazi a fost decorat cu cu Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler.

 

2 COMENTARII

  1. FELICITĂRI, TOATE CELE BUNE, DAR SĂ NU SE CONSIDERE DATOR PE VIAȚĂ PRECUM CEI DECORAȚI DE BĂSESCU CARE, DEȘI ȘTIU CÂT DE MAFIOT ȘI TRĂDĂTOR DE ȚARĂ A FOST PIRATUL DAR CU TOATE ACESTEA ÎL VOTEAZĂ ȘI ÎL LAUDĂ ȘI AZI NUMAI PENTRU CĂ LE-A ACORDAT, UNORA PE MERIT ALTORA PENTRU COMPORTAMENT INFRACȚIONAL ASEMENI DICTACHIORULUI.

  2. Ar trebui sa primeasca si sotia…pentru contributia la rezultatele admirabile…toate dosarele ce ajung pe mana doamnei (apeluri la amenzi rutiere in primul rand, la tribunal), in care Politia e parte , sunt 100% castigate de politie…normal ca procentul de „confirmare” a amenzilor aplicate de lucratorii politiei e ridicat in aceasta perioada…

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!