joi, 25 februarie 2021

94 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2

Astăzi, 27 noiembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău transmisă de Direcția de Sănătate Publică se prezintă astfel:

 • 6354 persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei;
 • 4855 persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei;
 • 165 decese Covid-19 de la începutul pandemiei;
 • 974 persoane în carantină la domiciliu;
 • 1164 persoane aflate în izolare la domiciliu.
  Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 94 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2(41 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 6 pacienți au fost diagnosticați în unități sanitare din alte județe). Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 14 și 84 de ani.
  Tot astăzi DSP Buzău a confirmat și  cinci decese în rândul pacienților confirmați COVID-19:
 • DECES NR. 161: pacientă în vârstă de 51 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testată și confirmată cu SARS CoV-2 și transferată la Spitalul Râmnicu Sărat. Evoluția clinică este nefavorabila și survine decesul. Comorbidități: lupus sistemic eritematos, hiperlipidemie mixta, cardiopatie.
 • DECES NR. 162: pacient în vârstă de 71 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 și transferat pe Secția de Pneumologie. Starea generală se agraveaza rapid și survine decesul. Comorbiditati: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II.
 • DECES NR. 163: pacientă în vârstă de 81 de ani se prezinta la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simtomatologie respiratorie. Este testată și confirmată cu SARS CoV-2 și transferată pe Sectia de Pneumologie a SJU Buzau. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: boală coronariana ischemica, insuficiență cardiacă clasa II NYHA, hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II.
 • DECES NR. 164: pacient în vârstă de 58 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 și transferat pe Secția de Pneumologie. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: insuficiență hepatică, insuficiență renală, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă clasa II NYHA.
 • DECES NR. 165: pacient instituționalizat în vârstă de 49 de ani este testat conform metodologiei și confirmat cu SARS CoV-2. În urma agravării stării generale, este transferat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Evoluția clinică este nefavorabila și survine decesul. Comorbidități: schizofrenie paranoida, diabet zaharat tip II.

loading...
error: Content is protected !!