joi, 09 iulie 2020

Secția de box de la SCM Gloria va fi reactivată!

Boxul va continua ca și secție de sine stătătoare în cadrul SCM Gloria Buzău! Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Toma, marți seară, la Campus TV, și vine după ce, la ultima ședință de Consiliu Local Municipal, de la sfârșitul lunii iulie, secția a fost dezactivată. Conform procedurilor, ea va trebui acum reactivată tot la fel, prin votul aleșilor locali, iar acest lucru se va întâmpla în ședința C.L.M. din această lună, a dat asi­gurări primarul Constantin Toma.

Vestea desființării sec­ției de box a produs un val de reacții negative în spațiul public, port-drapelul secției în care activa în continuare cu succes fiind multipla campioană Steluța Duță, iar antrenor-coordonator, maestrul Constantin Voici­laș. În ultimul an, sportivii secției de box au contribuit cu 15 medalii la palmaresul clubului, cea mai importantă fiind cea de argint a Marianei Mărăcine la Campionatele Europene de box cadeți de la Galați.

În schimb, nu s-a schimbat nimic în privința secțiilor de volei feminin și de futsal, care vor rămâne dezactivate. În pericol de desființare, din cauza bugetului, a fost și secția de rugby, dar intențiile nu s-au mai concretizat, iar propunerea nici nu a mai ajuns pe masa consilierilor locali.

loading...
error: Content is protected !!