Monden

,,Secretul fericirii” va fi dezvăluit pe scena Consiliului Județean Buzău

Miercuri, 19 mai, de la ora 17.30 și de la ora 19.30, în Sala Consiliului Județean Buzău se va juca una dintre cele mai spectaculoase comedii din ultimii ani, după unul din cele mai bune texte din dramaturgia românească contemporană: ,,Secretul Fericirii”. În regia lui Vlad Zamfirescu, care are dublu rol, și de actor, împreună cu Irina Velnicescu și Dan Bordeianu, piesa va prezenta toate etapele dramatice ale vieții. Va începe cu serenitatea inițială, care se va sfârși în tumult și tragedie.

,,Comedia va curge spumos și inteligent, cu personaje actuale care vorbesc exact ca azi. Nici mai elegant, dar nici mai deșănțat decât e cazul. Un talent dramatic cât roata carului, Alexandru Popa scrie un text care sună bine, adică exact ca în viață. Și cu toții știm câtă muncă se ascunde în spatele acestui <exact că în viață>! Cu propoziții scurte care se întrerup la jumătate pentru ca interlocutorul să preia ștafeta din mers, dialogul înaintează într-un ritm dement, cu o naturalețe de zile mari, exact ca la cei mai buni dramaturgi americani, David Mamet sau Neil LaBute”, scrie criticul de teatru Cristina Rusiecki.

Spectacolul mai promite ritm, inteligență și umor, plus gradație, surprize și răsturnări de situație, care vor ,,scufunda” publicul prezent într-o adevărată cavalcadă de scene și stări. Regizat de însuși Vlad Zamfirescu, cu numărul lui impresionant de roluri consistente la activ, spectacolul ,,Secretul fericirii” nu putea să iasă decât o bijuterie actoricească. ,,Adăugați la asta un text impecabil și veți obține, cu siguranță, unul din cele mai bune spectacole de gen din ultimii ani, un spectacol în care timpul trece pe nesimțite pentru că o să vă distrați de la început până… aproape de sfârșit. Restul vă las să-l descoperiți singuri”, a mai notat criticul de teatru Cristina Rusiecki.

Organizatorii anunță că piesa de teatru nu este recomandată persoanelor sub 14 ani, iar prețul unui bilet la oricare dintre cele două reprezentații este de 80 lei.

Articole similare

error: Continut protejat!!