Sport

Se retrage din fotbal la doar 22 de ani?

Ștefan Nedelcu s-a despărțit de Metalul

Primul jucător al Metalului convocat la echipa națională a României părăsește gruparea buzoiană, după șase stagiuni petrecute în tricoul alb-albastru. Ștefan Nedelcu, stoperul de doar 22 de ani va renunța, se pare, la fotbalul profesionist, după o serie nefericită de accidentări.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului: „Ștefan Nedelcu, o figură emblematică a Echipei Buzoienilor, a fost un adevărat stâlp al echipei Metalul Buzău timp de 6 ani și jumătate. A venit la Metalul Buzău la 17 ani. Cu pasiunea și devotamentul său incontestabil față de fotbal, Ștefan Nedelcu a devenit nu doar un jucător esențial pentru Metalul, ci și un exemplu demn de urmat pentru tinerii aspiranți la performanță. Evoluția sa a atras și atenția antrenorilor de la echipele naționale de juniori. Este primul jucător al Metalului Buzău convocat la echipa națională a României, o realizare ce rămâne în istoria clubului ca un moment de mândrie. A fost selecționat la lotului reprezentativei Under 19 a României”.

De asemenea, și transfermarkt, portal cât se poate de respectabil, notează că Ștefan Nedelcu este deja retras din activitate.

Nedelcu venea în 2018 la Metalul, liber de contract, de la Dunărea Călărași. Privit ca un jucător cu mare potențial, stoperul a avut evoluții constant bune pentru echipa buzoiană, atât timp cât a fost valid. În vară, a jucat toate minutele dublei manșe de promovare cu Ceahlăul, fiind și marcatorul unicului gol înscris de buzoieni în deplasarea de sub Pietricica. 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker