Sport

Se merge „ceas” către baraj

Metalul n-a avut probleme cu Braniștea

Parcurs care se apropie de perfecțiune al băieților de la Metalul în acest play-off. Alb-albaștrii au mai bifat o victorie de serviciu, acasă, în compania celor de la Unirea Braniștea, una dintre puținele echipe care au obținut ceva în acest sezon împotriva buzoienilor. N-a fost cazul la mijlocul acestei săptămâni, întrucât băieții lui Vali Stan s-au impus cu 4 la 0, prin golurile semnate de Alin Manea (37’, 87’), Adi Moldovan (81’) și Florin Opaiț (90’).

A fost cea de-a 22-a victorie a buzoienilor în acest sezon de Liga a III-a, și cea de-a șasea într-o ediție de play-off în care Metalul a făcut doar un egal, cu aceeași Unirea Braniștea.

Cu două etape înainte de baraj, CSM Bacău și ACS FC Bacău sunt echipele care se bat într-un duel fratricid, pentru cel de-al doilea loc în seria moldoveană, cu 38, respectiv 36 de puncte. Bucovina Rădăuți conduce clasamentul, cu 42 de puncte, și este foarte aproape de a câștiga seria, deși s-a încurcat în ultimul meci, 1-2 pe teren propriu, cu băcăuanii de la ACS.

Pe 11 mai, Metalul va juca acasă, cu CSM Focșani, pentru ca, în ultima etapă de play-off, să se deplaseze la Liești pentru meciul cu Sporting. Abia apoi va începe greul, odată cu meciurile de baraj.

Articole similare