Studenţii buzoieni care doresc să muncească  timp de două luni în Germania pe timpul vacanţei de vară se pot adresa Agenţiei Ju­deţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău, care le va pune la dispoziţie documentele necesare înre­gistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, şi le vor explica condiţiile de aplicare. Instituţia de ocupare a forţei de muncă a anunţat începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară, perioadă care se va încheia pe 14 februarie. Este vorba despre 30 de locuri de muncă în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Pot aplica pentru aceste locuri de muncă „studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acre­di­tată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană”, informează AJOFM Buzău. Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Buzau, se pot adresa consilierului EURES, Laura Cefalan, din cadrul Agenţiei Ju­deţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzau, str. Str. Păcii Nr. 29, localitate Buzău, în vederea înre­gistrării aplicaţiilor. Înre­gistrarea se desfăşoară în perioada 13 ianuarie – 14 februarie, în intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30, şi vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0238/727913, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM Buzau>Comunicare>Materiale informative.

DISTRIBUIȚI
loading...