vineri, 25 septembrie 2020

Se caută studenţi care vor să lucreze în Germania pe perioada vacanţei de vară

Studenţii buzoieni care doresc să muncească  timp de două luni în Germania pe timpul vacanţei de vară se pot adresa Agenţiei Ju­deţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău, care le va pune la dispoziţie documentele necesare înre­gistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, şi le vor explica condiţiile de aplicare. Instituţia de ocupare a forţei de muncă a anunţat începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară, perioadă care se va încheia pe 14 februarie. Este vorba despre 30 de locuri de muncă în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Pot aplica pentru aceste locuri de muncă „studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acre­di­tată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană”, informează AJOFM Buzău. Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Buzau, se pot adresa consilierului EURES, Laura Cefalan, din cadrul Agenţiei Ju­deţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzau, str. Str. Păcii Nr. 29, localitate Buzău, în vederea înre­gistrării aplicaţiilor. Înre­gistrarea se desfăşoară în perioada 13 ianuarie – 14 februarie, în intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30, şi vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0238/727913, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM Buzau>Comunicare>Materiale informative.

loading...
error: Content is protected !!