Sport

Șapte medalii pentru fetele antrenate de Constantin Voicilaș și Stela Duță

Cupa României pentru cadete și junioare, pe cale să devină o afacere buzoiană

La Ploiești s-au încheiat, în week-end, întrecerile Cupei României de box feminin, competiție găzduită de sala al cărei nume are o rezonanță puternică pentru nobila artă, „Titi Prosop”.

Unul dintre cele mai galonate cluburi ale întrecerii a fost, nu se putea altfel, CSM Buzău, grupare obișnuită, de altfel, cu performanțele la cele mai importante concursuri naționale. Cele nouă componente ale lotului s-au întors la Buzău cu șapte medalii, două dintre ele din cel mai strălucitor metal. Mihaela Manea și Georgiana Mogoș au fost laureate la 50, respectiv 81 kg senioare, în timp ce Irina și Ana Maria Nancu au obținut argintul la 70 kg și 57 kg senioare.

Buzoiencele au punctat și la junioare, prin Alexandra Nancu și Alexandra Dudău, ambele clasându-se pe cea de-a doua treaptă a podiumului, în timp ce Cristina Bolocan a obținut medalia de bronz, la 48 de kilograme.

Doar două fete din lot nu au reușit să urce pe podium. Ariana Șotîrcă și Eliza Frățilă sunt însă două junioare cu potențial, pariuri personale ale echipei de antrenori de la CSM.

Întregul colectiv de sportive de la CSM este pregătit de Constantin Voicilaș, Steluța Duță și Florin Manole, antrenor secund.

Articole similare