Sport

Săgeata și Vadu Pașii, în finala Cupei

Ultimul act, pe 7 iunie, la Nehoiu

Cele două semifinale s-au disputat miercuri seară, concomitent, de la ora 18.00. Capul de afiș a fost reprezentat de întâlnirea găzduită de Baza Sportivă din Limpeziș, locație unde s-au întâlnit Team Săgeata și Montana Pătârlagele. Și a fost o semifinală premium, cu multe goluri și chiar reprize de prelungiri. Meciul, unul deschis în ciuda mizei, a debutat cât se poate de fericit, cel puțin pentru spectatorii neutri, cu golul lui Remus Franciulea, reușit după chiar prima fază a meciului. Au urmat 90 de minute, interval de timp în care Team Săgeata a alergat după egalare. Insistența acestora a dat roade, Marius David egalând în minutul 91, la ultimul atac al partidei.

Tot Marius David, omul meciului, a oferit assistul pentru golul doi al celor de la Team Săgeata, dându-i lui Zaplaic șansa de a înscrie în poarta goală. Fostul jucător de la Gloria a îndeplinit formalitatea iar Săgeata conducea în minutul doi al prelungirilor.

Omniprezent, David s-a aflat la originea celui de-al treilea gol al trupei pregătite de Cezar Ionescu, după ce a recuperat un balon la marginea careului advers și i-a pasat ideal lui Bobe. Talentatul mijlocaș, și el fost la Gloria, l-a executat pe Goicea cu o scăriță. La final, 3 la 1 pentru Săgeata, după un meci în care Montana a fost la doar câteva zeci de secunde de calificarea în finală.

Cealaltă semifinală nu a avut istoric. Gloria Vadu Pașii s-a impus cu 4 la 0, în detrimentul celor de la Carpați Nehoiu, tot pe teren neutru, la Săhăteni. Din păcate pentru cei de la Nehoiu, aceștia au ratat ultimul act, programat să se dispute chiar pe terenul lor, în nord-vestul județului.

Finala Cupei faza Județeană este programată pe 7 iunie, de la ora 18.00, la Nehoiu. Reprezentanții AJF Buzău au ales această locație grație publicului numeros care umple arena din localitate, săptămână de săptămână. În ultimii ani, Carpați Nehoiu a adus constant câteva sute de spectatori la fiecare meci, fiind una dintre cele mai bine susținute de public grupări din județ

Articole similare