Sport

S-au stabilit sferturile Cupei

Meciurile se vor disputa în aprilie

Săptămâna trecută, la sediul Asociației Județene de Fotbal, s-au stabilit prin tragere la sorți sferturile de finală ale Cupei României Faza Județeană. Cele opt echipe rămase în competiție vor trebui să aștepte duelurile până pe 24 aprilie, data de disputare a tuturor partidelor din această fază.

În primul sfert, Știința Cernătești va întâlni Team Săgeata, într-un meci care se anunță printre cele mai interesante din această fază a competiției.  Concomitent, Șoimii Siriu se va bate pentru un loc în semifinală cu Gloria Vadu Pașii. Meciurile se vor juca de la ora 17 iar câștigătoarele, aflate în aceeași jumătate a tabloului sferturilor, se vor întâlni în prima semifinală.

În aceeași zi sunt programate și celelalte două sferturi, Diadema Gherăseni vs Recolta Sălcioara, respectiv Petrolul Berca vs Montana Pătârlagele. Câștigătoarele vor disputa semifinala doi.

Team Săgeata este deținătoarea trofeului, trupa lui Vasile Bița triumfând în iunie, după un ultim act decis după prelungiri, în fața celor de la Vadu Pașii.

Interesant, liderul la zi al Ligii a IV-a, Voința Lanurile, nu a reușit să acceadă în această fază, astfel că Săgeata, una dintre cele mai puternice echipe rămasă în competiție are o bună șansă de a-și apăra trofeul. Evident, Montana Pătârlagele, campioana de anul trecut, se numără, fără tăgadă, printre favoritele actualei ediții. Cele două și-ar putea disputa ultimul act, întrucât sunt situate în jumătăți diferite ale tabloului.

În fiecare an, locul de disputare al finalei Cupei României este schimbat, Asociația Județeană de Fotbal încercând să răsplătească cluburile cu cea mai mare asistență la stadion. Astă vară, meciul dintre Team Săgeata și Gloria Vadu Pașii s-a jucat la Nehoiu, cu un stadion plin.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker