Monden

Grațiela Duban și Alex Bogdan, relație de trei ani în studenție

Cei doi au fost colegi la Actorie

Buzoianca Grațiela și Andrei Duban formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi actori sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună un fiu, pe Armin, însă recent s-a aflat cu cine a format Grațiela un cuplu înainte de a-l cunoaște pe tatăl copilului ei. Fostul ei partener, Alex Bogdan, face parte din lumea actoriceasă și chiar el a vorbit despre relația pe care a avut-o cu frumoasa buzoiancă.

Cu ceva timp înainte să îl cunoască pe Andrei Duban, Grațiela a trăit o poveste de dragoste cu Alex Bogdan, unul dintre cei mai cunoscuți actori din generația tânără. Dezvăluirea a fost făcută chiar de acesta, în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, acolo unde a fost invitat alături de Bromania. În timp ce povestea cum a ajuns să fie actor, Alex Bogdan și-a amintit câteva lucruri din perioada facultății, printre care s-a numărat și relația pe care a avut-o cu Grațiela, actuala soție a lui Andrei Duban. Alex Bogdan a povestit că el și Grațiela au fost colegi la Facultatea de Actorie și că s-au îndrăgostit unul de celălalt când erau studenți. Mai mult, relația lor nu a fost vreo aventură din tinerețe, căci a durat trei ani, după cum a mai dezvăluit cunoscutul actor.

„M-am plictisit, m-am îndrăgostit, m-am mutat la Actorie. Apoi a plecat fata. Apropo, am fost cu Grațiela, soția lui Andrei Duban, trei ani de zile. Am fost cu Grațiela toată facultatea (…) Am fost colegi la facultate între 2005 și 2008 și am fost împreună”, a povestit Alex Bogdan, în podcastul găzduit de Cătălin Măruță.

Și motivul despărțirii a fost dezvăluit tot de actor. Concret, la momentul acela, blondina își dorea o familie, lucru pe care actorul nu a putut să îl ofere actriței atunci, după cum el a povestit. „Aveam 22 de ani și Grațiela tot zicea cam ce am de gând cu relația noastră, că ea vrea o familie. Eram cumva așa, eu stăteam la cămin, ea plecase undeva la mare să prezinte, să facă chestii cu copiii, Andrei era la hotelul ăla, făcea bancuri seara. Noi nu prea mai vorbeam așa (…) Așa a fost să fie. Sunt enorm de fericit pentru ei că s-au găsit în punctul ăla, noi efectiv eram spre final, dar m-am dus la mare, m-am urcat în mașină, că ne certăm să vedem ce se întâmplă, ori o încheiem, ori mergem mai departe (…) I-am spus că eu nu pot să-i ofer ce are nevoie”, a mai spus Alex Bogdan, potrivit wow.biz.ro.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker