luni, 25 mai 2020

Romașcanu: „Un vot pentru Viorica Dăncilă este un vot pentru Partidul Social Democrat”

Optica buzoienilor față de Partidul Social Democrat s-a schimbat mult în această campanie electorală față de cea pentru alegerile europarlamentare, a spus, joi, vicepreședintele Consiliului Județean Romeo Lungu la conferința de presă a organizației județene a PSD. El a precizat că acest fapt le întărește convingerea social-democraților buzoieni că rezultatul PSD la alegerile prezidențiale va fi cel mai bun din județ.

„A fost o campanie normală, fără incidente, noi ne-am făcut treaba în toate localitățile județului Buzău. Ieri (miercuri, n.r.) am ieșit împreună cu domnul primar Toma – am ieșit și cu ceilalți primari în județ – și vreau să vă mărturisesc că la europarlamentare într-adevăr, oamenii mai mergeau cu capul în jos, unii ne mai arătau niște semne, unii ne mai înjurau, se vedea o adversitate, o ură față de noi; să știți că în această campanie oamenii au vorbit cu noi, chiar ne-au lăudat pentru unele măsuri pe care le-am luat. Aceasta și datorită faptului că avem primari care au făcut ceva pentru localitățile lor. Ieri (miercuri, n.r.) am fost în Cartierul Micro XIV, oamenii ne-au salutat, am vorbit cu ei, au ridicat câteva probleme din zonă, și chiar ne-au urat succes la aceste alegeri. Eu spun că vom avea un rezultat bun la Buzău, vom fi pe primul loc în județ ca și scor. Și vreau să vă mai spun un lucru: suntem singurul partid din județul Buzău care a creat și distribuit un material local, două broșuri – una la nivelul municipiului Buzău și una la nivelul județului – în care sunt prinse toate realizările administrației publice locale și ale guvernelor PSD din ultimii trei ani de zile”, a precizat Romeo Lungu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al organizației județene a Partidului Social Democrat, senatorul Lucian Romașcanu, i-a îndemnat pe simpatizanții PSD să iasă la vot și să voteze candidatul acestei formațiuni politice, lăsând la o parte „supărările” și „nemulțumirile vizavi de persoane”. În opinia lui Romașcanu, un vot în favoarea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale este un vot pentru Partidul Social Democrat, iar rezultatele votului de la aceste alegri vor influența votul la localele și parlamemntarele de anul viitor: „Vreau să transmit, prin intermediul dumneavoastră, tuturor simpatizanților PSD să meargă și să voteze candidatul partidului. Există, cu certitudine, supărări. Există, cu certitudine, nemulțumiri vizavi de persoane; și lucrul acesta se vede în sondaje, că partidul este peste candidatul la președinție. Oamenii care vor merge la vot trebuie să înțeleagă că votând candidatul Partidului Social Democrat votează și Partidul Social Democrat. Și, în perspectiva campaniilor următoare, foarte importante, la locale și la parlamentare, de la anul, Partidul Social Democrat trebuie să arate putere, unitate, determinare, și să putem avea un cuvânt important de spus la București. Deci îi îndemn pe toți votanții Partidului Social Democrat să treacă dincolo de, până la urmă, corectele – unele dintre ele – nemulțumiri pe care le au și să meargă alături de noi până la capăt, inclusiv cu candidatul nostru la președinție. Este important și pentru că am dovedit unitate și camaraderie între aleși și alegători de-a lungul acestor ani; să nu se uite că acest lucru a fost posibil pentru că și partidul și candidații au avut scoruri bune. Deci îndemnul meu către dumnealor este să se prezite duminică la vot și să voteze Viorica Dăncilă”, a spus senatorul Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al organizației județene a Partidului Social Democrat.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!