miercuri, 28 octombrie 2020

Romanescu: „Liberalii sunt singurii care fac opoziţie în judeţ”

Liberalii sunt singurii care fac opoziţie în judeţul Buzău, a afirmat, marţi, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, de­putatul Cristinel Romanescu, în cadrul unei conferinţe de presă. Un argument adus de Romanescu în fa­voarea acestei afirmaţii a fost acela că aleşii liberali din Consiliul Judeţean nu au votat bugetul judeţului, din cauza faptului că acesta nu este unul „foarte bine structurat şi că ar mai fi de lucru la anumite capitole”.

„Astăzi (marţi, n.r.) dimineaţă a fost votat bugetul judeţului Buzău, de toate formaţiunile politice – PSD, ALDE, PSRo -, singurii care s-au opus fiind consilierii li­be­rali. Acesta arată că ne-am poziţionat în opoziţie, suntem în opoziţie şi vrem să arătăm că nu sunt în regulă lucrurile pe care PSD vrea să le facă. Suntem obişnuiţi ca cei de la PSD să denatureze adevărul, sper să nu o mai facă pentru mult timp, să scăpăm cât mai repede şi să repunem ţara pe linia pe care o dorim cu toţii”, a declarat Cristinel Romanescu, preşe­dintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal.

Fără a comenta afirmaţiile liderului liberal buzoian, trebuie să semnalăm modul cel puţin nefiresc în care se comportă, la nivelul judeţului Buzău, aleşii Alianţei Liberalilor şi De­mocraţilor. Ei fac opoziţie primarului social-democrat de Buzău, Constantin Toma – dar din interese care ţin de răfuieli între proaspetele achiziţii ale organizaţiei judeţene, precum fostul primar Constantin Boşcodeală şi fostul viceprimar Fănică Bârlă, şi edilul-şef -, în timp ce în Consiliul Judeţean şi în majoritatea consiliilor locale unde ALDE este reprezentat, aleşii liberal-democraţi votează într-o veselie alături de Partidul Social Democrat. Mai mult, ALDE Buzău a beneficiat din plin de protocolul de colaborare cu PSD, numindu-şi oameni în posturile care le reveneau prin acesta sau determinându-i pe şefii respectivelor servicii deconcentrate să devină membri ai acestui partid.

1 COMENTARIU

  1. Alde Costică și Fănică au „întărit”și extins părerea că totul se face „pe sub masă”în politica buzoiană. Nivelul jos la care s-a ajuns este îngrijorător. În aceste vremuri potrivnice nimic nu reprezintă un orizont de speranță în județul nostru. Cheltuielile bugetare sunt sifonate prin firmele „de casă”, se fac lucrări de mântuială, se vorbește mult și se realizează puțin. Exemplele sunt la îndămână…

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!