Sport

Reunire la Gloria. Cine iese din planurile lui Mihalcea

După mai bine de o lună de vacanță, Gloria Buzău a reluat pregătirea, înainte de ultimele trei partide rămase de disputat din sezonul regulat. La reunire au fost prezenți 25 de jucători, pentru un antrenament ușor, de acomodare la efort.

De notat absențele a doi jucători de la care fanii așteptau mai mult, în vară. Este vorba, în primul rând, de Georgian Honciu, care a reziliat de comun acord cu gruparea din Crâng, după ce evoluțiile sale nu l-au mulțumit, se pare, pe Adrian Mihalcea. Honciu n-a reușit nici să fie „capul limpede” de la mijlocul terenului, nici să-și pună amprenta pe organizarea sistemului defensiv, nefiind un închizător clasic.

Un alt jucător care și-a încheiat conturile cu Gloria este Răzvan Matiș. Talentat, dar extrem de inconstant, fostul internațional U17 n-a convins nici la Buzău, cu toate că a primit destul credit din partea ambilor antrenori.

Nici Albert Popa nu va mai continua în Crâng, tânărul goalkeeper preferând, probabil, să-și caute o echipă unde să prindă mai multe minute în teren.

Fără să fi semnat vreun angajament, la reunire s-au antrenat cu Gloria Alexandru Șuteu și Andrei Pandele; ambii fotbaliști aparțin de FCSB și se încadrează în baremele „under” impuse de federa-ție. La ședința condusă de Adrian Mihalcea a participat și Răzvan Lucian Greu, mijlocaș care a evoluat în tur la Unirea Dej. Târg-mureșeanul este deja dat ca jucător liber de portalul Transfermarkt. O altă noutate este reprezentată de un portar, Denis Rusu, fost la Viitorul Târgu-Jiu, Poli Iași și U. Craiova.

Până la reluarea campionatului, în programul Gloriei figurează deja câteva amicale, dar și un cantonament a cărui locație nu a fost, deocamdată, stabilită. Agenda partidelor de verificare s-ar putea îmbogăți, în funcție de ce cluburi vor efectua pregătirea centralizată în vecinătatea echipei buzoiene. Primul test, însă, este programat sâmbătă, în familie, în compania celor de la Olimpia Rm. Sărat.

Gloria ocupă poziția a șasea în eșalonul secund, loc ce-i asigură prezența în play-off. Din sezonul regulat mai sunt trei partide de disputat, acasă cu Brașov și Slobozia și în deplasare, cu Minaur.

Articole similare