Administrație

Rețeaua de gaze de la Amaru se extinde

Pentru a ajunge la rezultatul din prezent, reprezentanții primăriei au luat la pas satele care compun comuna, pentru a-i determina pe oameni să semneze un „Angajament ferm privind branșarea la rețeaua de gaze”, care să justifice necesitatea investiției și aproape toate gospodăriile existente au fost de acord.

„Extindere conductă distribuție gaze naturale în satul Dulbanu. Prima lucrare de alimentare cu gaze naturale a unei localități din județul Buzău, după 23 de ani. În urma acțiunilor de strângere a «Angajamentului ferm privind branșarea la rețeaua de gaze», a actelor de stare civilă și a actelor de proprietate de la locuitorii satelor Dulbanu, Scorțeanca, Lacu Sinaia, Câmpeni și Lunca și având în vedere demersurile conducerii Primăriei Amaru, vă informăm că în prima etapă a fost aprobată extinderea rețelei de gaze naturale în satul Dulbanu”, a transmis primarul comunei Amaru.

Primarul Constantin Croitoru le-a mulțumit tuturor celor implicați, autorități de la nivel local și central, care au ajutat la aprobarea proiectului. Acesta mai spune că își dorește să extindă rețeaua de gaze în toată comuna și va face tot ce îi stă în putință să își atingă obiectivul.

„Mulțumim pentru implicare și susținere în realizarea proiectului domnului președinte, Marcel Ciolacu, domnului senator, Lucian Romașcanu, domnului președinte al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, domnului vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău, Adrian Robert Petre și consilierilor locali. Nu ne vom opri aici, vom face tot ce depinde de noi să extindem alimentarea cu gaze naturale și în celelalte sate ale comunei Amaru”, a transmis primarul Croitoru.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker