Sport

Apetit ofensiv pentru băieții lui Mihalcea. Cel puțin în amicale

Gloria Buzău a disputat la sfârșitul săptămânii trecute un joc-școală împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila, codașa seriei a 2-a din Liga a 3-a, serie din care fac parte și echipele buzoiene Metalul, Râmnicu-Sărat și Limpeziș.

Oaspeții au jucat cum nu se poate mai bine rolul sparring-partnerului, într-o  dispută al cărei rol a fost, probabil, acela de a suda relațiile dintre jucătorii nou-veniți și veterani.

Buzăul a încris de două ori în prima repriză, prin Joseph Godwin, jucător care nu a impresionat în partida cu Brașovul. După reluare, Gloria a mai marcat de șase ori. Vali Alexandru a reușit o triplă, performanță cu care veteranul născut la Popești-Leordeni nu s-a mai întâlnit din timpuri imemoriale. Au mai marcat Viktor Angelov, de două ori, și Pablo Gaitan.

Adrian Mihalcea a început partida cu Denis Rusu – Alexandru Şuteu, Kristi Marku, Daniel Vîrtej, Bogdan Oteliţă, Dinko Trebotic, Andrei Pandele, Andrei Blejdea, Valentin Munteanu, Alexandru Boiciuc, Joseph Godwin.

Au mai intrat: Relu Stoian – Kamil Wiktorski, Rareş Uţiu, Robert Sălceanu, Ariel Lopez, Răzvan Greu, Alin Cârstocea, Dragoş Lazăr, Pablo Gaitan, Viktor Angelov, Valentin Alexandru, Marian Ivan, Bogdan Brîncoveanu.

Scorul-fluviu nu a fost, însă, primit tocmai bine de fanii buzoieni. Comentariile internauților au fost destul de acide, fotbaliștilor din Crâng amintindu-li-se că doar golurile din meciurile oficiale contează. Reacția microbiștilor vine, probabil, și pe fondul remizei cu Brașovul, atunci când gazdele au scăpat cele trei puncte printre degete.

Unirea Slobozia, următoarea adversară a Gloriei, a jucat de asemenea un amical, cu echipa din Liga 4 Axiopolis Cernavodă, în care a cedat cu 1-2. Mâine, de la ora 19.00, Buzăul va disputa pe teren propriu meciul cu Slobozia, partidă crucială pentru cursa către play-off. Singura opțiune a băieților lui Mihalcea este victoria, în cazul oricărui alt rezultat Gloria fiind virtual ieșită din cărțile promovării.

 

Articole similare