Sport

Reguli noi de acces pe Stadionul de Atletism

Noi reguli de acces pe Stadionul de Atletism în urma Hotărârii de Guvern nr. 1161 din 25 octombrie 2021, anexa 3, art. 1.9, privind „Măsuri pentru diminuarea impactului ­ti­pului de risc”. SCM Gloria Buzău a anunțat, prin intermediul unui comunicat, cum se face accesul pe stadion și ce norme sanitare trebuie respectate:

,,Având în vedere contextul epidemiologic din municipiul Buzău, la momentul actual, Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze toți iubitorii sportului că accesul pe Stadionul de Atle­tism pentru competiții și antrenamente este permis doar cu respectarea normelor sanitare în vi­goare. Astfel, activitățile recreative și sportive des­fășurate în aer liber sunt permise în urmă­toarele condiții:

• La antrenamente și activități recreative este permisă participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună;

• Sportivii legitimați la cluburile sportive din Buzău și persoanele care dețin permis au acces pe Stadionul de Atletism pentru competiții și antrenamente doar dacă sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”.       

Articole similare