Monden

,,Regina” Tik-Tok-ului din România vrea Tesla

A fost copilot de mică, alături de mama și de tatăl ei, și se pregătește să devină șoferiță în curând! Este vorba despre Andra Gogan, care a declarat, în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars, că acum este mai pregătită ca oricând să fie șofer și știe exact ce culoare și ce model va trebui să aibă mașina ei: Tesla, roșie.

,,Tata îmi va fi copilot la început, de aceea, l-am rugat să îmi spună multe lucuri despre mașina pe care o voi avea”, a spus influencerul buzoian. Andra a ales până acum să meargă cu șofer, pentru că nu vrea să piardă timpul pe drumurile spre concerte sau proiecte la volan. Ei îi place ca în mașină să filmeze clipuri și să vorbească prin mesaje cu fanii, dar nu prea îi place să vorbească pe telefon; de aceea, mama sau fratele ei, Răzvan, răspund la telefonul ei, în timp ce Andra are unul doar pentru content. ,,Nu prea am timp să vorbesc la telefon, în mașină niciodată nu îl folosesc pe cel de contacte, ci doar pe cel de content. Mama și fratele meu răspund de obicei la telefon, așa că este bine să ai lângă tine oameni care îți apreciază timpul”, a precizat vloggerița. Buzoianca a spus că multă lume o întreabă dacă are iubit, dar ea răspunde că este iubită de toată lumea, preferând să-și țină deoparte viața personală.

Și totuși, a ,,dat din casă” și a spus că fiecare membru al familiei muncește în proiectele lui, fiecare își câștigă banii lui, dar există și sume pe care toți patru le pun la comun. ,,Toți membrii familiei nu duc lipsă de idei, dar ne ducem pe direcții diferite în viață”, a mai spus Andra. Tot ,,regina” Tik-Tok-ului a dezvă­luit că, pe parcursul a multor drumuri în mașină, membrii familiei Gogan vorbesc despre istorie, mașini și idei de proiecte, tatăl fiind de departe cel mai creativ. ,,Ne punem la punct noțiuni de cultură generală, dar ne și distrăm, în mașină, de multe ori eu făcând Tik-Tok cu tata, ne ies materiale de succes. Dintre mine, tata, Răzvan și mama, eu și tatăl meu suntem cei mai orientați în spațiu și avem grijă, cu atâta distracție, să nu ne abatem de la drum, suntem cei mai orientați din familie”, a mai declarat Andra.

Până la obținerea permisului de conducere, Andra merge cu familia la drum, dar și cu metroul și tramvaiul, declarând că îi plac aceste mijloace de transport în comun. ,,Aș vrea să dau de permis pe mașină automată, însă, până atunci, mă mai bucur de tramvai, autobuz și metrou. Îmi aduc aminte cu drag de drumurile cu autobuzul 226, cel care mă ducea până la școală și era chiar o zonă a mea ­prefe­rată, unde stăteam, exact pe roata autobuzului”, a mai spus Andra Gogan.

Articole similare