Monden

Răzvan Fodor, telefonul la control!

Totul a fost regizat și filmat de cei doi, buzoianca Irina pozând în nevasta geloasă pe fanele soțului ei

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Și, de curând, ei au realizat un scurt video în care apar în timp ce poartă o discuție cu iz de… gelozie.

Totul a pornit de la o banală imagine în care superba șatenă apare butonând telefonul soțului și descoperă că acesta primește des mesaje de la alte femei. ,,Mi-au scris golancele alea? Vezi că îmi scriu după trei”, i-a spus carismaticul artist.

Buzoianca Irina Fodor a făcut ochii mari după ce a auzit replicile soțului și a continuat să îi ,,scaneze” telefonul, avertizându-l că, după investigația sa, urmează o discuție importantă. ,,În telefonul tău mă uit, nu pot să-ți spun (n.r., ce vede în telefon), vorbim noi după”, a precizat vedeta, citată de cancan.ro. ­Evident, scena a fost regizată de cei doi soți, care au un mariaj stabil și reușesc mereu să găsească cele mai bune soluții pentru provo-cările care le apar în cale.

Prezentatorul de la Burlacul și frumoasa lui soție spun că se iubesc la fel de mult ca în prima zi, deși sunt de mai bine de 13 ani împreună. Simpaticele vedete au cucerit fanii cu relația lor jucăușă, presărată cu glume, peripeții și tachinări dulci, iar întâmplarea cea mai recentă nu face excepție de la regulă. Ultima glumă chiar a conturat impresia că la ei în casă patronează gelozia, spre amuzamentul fanilor care întotdeauna au zâmbit la micile scenete spontane pe care câștigătorul Asia Express și partenera lui de viață le pregătesc.

Articole similare