Actualitate

În loc de împăcare, o buzoiancă a primit o bătaie care a trimis-o în spital

În loc de restabilirea păcii în căminul conjugal, o buzoiancă din Amaru a primit o bătaie soră cu moartea. S-a întâmplat sâmbătă, după ce femeia s-a întâlnit cu fostul iubit. Crezând că va avea parte de o împăcare, aceasta și-a însoțit acasă fostul partener. Acolo însă discuțiile au degenerat, iar femeia a primit o corecție care a trimis-o direct la spital.

Polițiștii au emis în aceeași zi un ordin de protecție provizoriu, iar duminică l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. Anchetatorii așteaptă acum certificatul medico-legal al femeii pentru a face încadrarea faptei.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Costești au reținut ieri, 18 aprilie, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Amaru, pentru violență domestică. Polițiștii au fost sesizați în jurul prânzului, de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că în ziua de 17 aprilie a.c. s-a întâlnit cu fostul concubin, l-a însoțit la domiciliul său pentru purtarea unor discuții, în urma conversațiilor contradictorii băbatul agresând-o. Pe numele bărbatului de 46 de ani, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe agresor pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, precizează IPJ Buzău.

 

Articole similare

error: Continut protejat!!