Acasă Monden Răzvan Fodor și soția sa, buzoianca Irina, primul interviu după Asia Express

Răzvan Fodor și soția sa, buzoianca Irina, primul interviu după Asia Express

0
Răzvan Fodor și soția sa, buzoianca Irina, primul interviu după Asia Express

Îl urmărești acum la „Asia Express“, dar echipa lui de aur este familia. Răzvan Fodor a oferit pentru OK Magazine, după întoarcerea din Asia, primul lui interviu „complet”, alături de soția sa, buzoianca Irina Fodor, și fetița lor, Diana (9 ani).  Cei trei povestesc cât de greu le-a fost să stea departe unul de altul în perioada în care Răzvan a participat la emisiune.

„Niciunul dintre noi nu s-a așteptat să ne fie atât de greu despărțiți. Toată perioada cât a fost plecat a fost dificilă. Nu am stat de multe ori departe unul de altul”, a spus buzoianca Irina Fodor. Răzvan a completat: „Noi doi am stat cel mai mult fără Diana o lună, cât am fost într-o vacanță în America. A fost crunt. La un moment dat, nu mai voiam să o vedem pe Skype fiindcă riscam să nu ne mai facem vacanța și să ne întoarcem acasă de dorul ei. Dar, în rest, eu de ele nu am fost depărțit mai mult de 4-5 zile, cel mult o săptămână. Mai mult nu pot să-ți spun…”. 

„Îmi pare rău că nu intră tot pe post”

Deși nu lua legătura în fiecare moment cu fiica și soția lui, Răzvan spune că era asigurat că totul e bine acasă. Întrebat cum vede el acum lucrurile la tv față de ce a trăit în realitate, vedeta povestește că a fost foarte obositor și că, din păcate, nu se poate da totul pe post din lipsă de spațiu.

A plecat în Asia Express în octombrie, când era deja frig în România, ploua și a ajuns direct în acele 40 de grade, cu 90% umiditate și cu o raniță de 20 de kilograme în spate. Până și-a dat corpul seama că nu glumește, a fost o perioadă foarte grea.

„Îți dai seama că se filma de la ora 5 jumate dimineața până la 6 seara, deci sunt aproape 13 ore de material de la fiecare echipă ori nouă echipe, fă un calcul. Imaginează-ți că toată treaba asta se montează într-un episod de două ore și jumătate. Adică nu vezi tot. Și mor de supărare că nu poate să vadă lumea tot. Toată suferința aia și toate încercările. Ei îți arată că ai încercat să prinzi prima, a doua, a patra mașină pe care ai reușit s-o iei. Dar au fost cazuri când am oprit și 20 de mașini și nu ne-a luat nimeni”, a declarat Răzvan pentru OK Magazine.

„Bătrânelul și cucoana, suntem cuplul perfect”

Întrebată cum i se pare porecla pe care echipa lui Răzvan și Bontea a primi­t-o, „bătrâneii“, buzoianca Irina sare în apărerea soțului.

„Așa se alinta prin emisiune. Ăsta e mai tânăr decât mine de o mie de ori, are minte de băiețel de 17 ani de cele mai multe ori. Și, de fapt, eu sunt cucoana cu regulile. Bătrânelul și cucoana. Suntem cuplul perfect”, a declarat Irina Fodor.

Cât despre cine l-a întâmpinat prima dintre cele două, Diana sare imediat și spune că ea este cea care i-a sărit cea dintâi în brațele lui Răzvan. „Eu am sărit în brațele lui tati!”, a spus mândră Diana.

Tot referitor la ziua revenirii acasă, artistul a povestit că i-a scris Irinei de pe drum să îi ia brânză, pentru că în toată Asia nu a existat brânză, și să îi cumpere vin, pentru că, în total, cât a stat acolo, artistul spune că a băut vreo patru beri și un  rom, iar el este un băutor de vin.