În condiţiile stării de urgență, și Serviciul Județean de Medicină Legală Buzău a adoptat un program special de lucru. „Consultațiile medico-legale la cerere sau la soli­ci­tarea organelor de cercetare penală: zilnic de luni până vineri între orele 10.00-12.00. Primirea rezultatelor și eli­be­rarea certificatelor medico-legale; în ziua de vineri între orele 10.00-12.00. Probele biologice recoltate în vederea determinării alcoolemiei/alcooluriei, vor fi aduse de organele de poliție la Laboratorul de Toxicologie al SJML Buzău, în fiecare miercuri, între orele 8.00-12.00”, transmit reprezen­tanții instituției.

Per de altă parte, cazurile urgente vor fi primite în fiecare zi, în timpul programului normal de lucru anunțate telefonic, în prealabil. În caz de urgență, organele judiciare, adică Poliția, Parchetul, instanțele de judecată, au acces în incinta S.J.M.L Buzău, în orice zi, în timpul programului de lucru, după efectuarea triajului epidemiologic și după contactarea telefonică în prealabil, a medicului legist șef sau a înlocuitorului acestuia.

„Pentru evitarea deplasărilor inutile și informații suplimentare, vă rugăm să sunați la nr. de telefon al S.J.M.L. Buzău, 0238 /719.256”, mai transmit reprezenzentanții Serviciului.

DISTRIBUIȚI
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul dvs.
Introduceți numele dvs.