Monden

Războiul dintre buzoianca Larisa și Alin Oprea, departe de final

Buzoianca Larisa și fostul „talisman” Alin Oprea s-au separat legal anul trecut, după câteva reprize de circ mediatic și după mai bine de două decenii de conviețuire ca o familie împlinită. Chiar dacă Larisa s-a mutat în Anglia, unde buzoianca activează ca antrenor personal, și Alin s-a liniștit în țară lângă iubita sa, Medana, războiul dintre ei continuă în instanță, iar solistul i-a transmis recent „fostei” câteva mesaje și prin intermediul rețelelor de socializare, potrivit click.ro.

„Acel moment delicat, în care te întâlnești cu fosta la proces și simți nevoia să oprești pentru a lua un buchet de flori și ceva dulce actualei soții, în semn de recunoștință și apreciere pentru toată răbdarea, devotamentul și susținerea ei necondiționată, convins că ai făcut în sfârșit cea mai bună alegere din viața ta. Mulțumesc pentru tot, frumoasa mea Medana”, a fost mesajul lui Alin Oprea, conform sursei citate.

Fosta soție a lui Alin, femeia cu care artistul are doi copii, este șocată de modul în care solistul a ales să tranșeze problema divorțului și afirma, la scurt timp după despărțire, că pur și simplu nu îl poate recunoaște pe acesta. Pe de altă parte, Alin susținea că fosta soție i-a fost infidelă și nu l-a tratat cu respect. Ba chiar mai mult, i-ar fi sustras și sume de bani, fără aprobarea lui.

Indiferent când și cum se va termina acest „război”, cert este faptul că Larisa și Alin nu mai pot fi prieteni nici măcar de dragul celor doi copii, care au ales să meargă cu mama în Anglia, la studii. Ocazional, Larisa mai revine în România pentru reîntâlnirea cu foștii prieteni ai cuplului sau pentru evenimente în familie (nunți, cununii), ocazie cu care buzoianca postează cu zâmbetul pe buze fotografii, iar din comentarii reiese că tot acasă se simte cel mai bine.

Articole similare