Monden

Radu Pietreanu vine la Buzău pentru un „One Man Show”

Dacă și voi ați zis vreodată că a fost prea scurtă „Vacanța Mare”, dar vă refereați la serial, atunci puteți să veniți la „One Man Show” al lui Radu Pietreanu și să vă mai prelungiți puțin starea de veselie. Sâmbăta viitoare, pe 9 aprilie, începând cu ora 20.00, se dă startul serilor de comedie la Restaurantul Bhava Buzău, cu un show de excepție marca Radu Pietreanu. Va fi un spectacol în care publicul este partener de dialog, iar cine reușește să stea o secundă fără să râdă va primi un premiu, promite actorul. Așadar, sunteți invitați să vă luați porția de râs și să vă distrați, după o perioadă de doi ani cu restricții de evenimente.

Radu Pietreanu este scenarist și actor. El și-a început cariera în anul 1983 la Cenaclul Orizont al Institutului de Mine Petroșani, unde a studiat exact cinci ani, apoi, în 1988, a înființat grupul „Vacanța Mare”, alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava. Ulterior, s-a transferat la Craiova, unde a urmat doi ani la Tehnologia Construcțiilor de Mașini, după care, în 1992 a dat admitere la Facultatea de Teatru și Regie, unde a stat trei ani. În total a făcut zece ani de facultate, dar nu a terminat niciuna.

Însă, în tot acel timp, și chiar și după aceea, a reușit să facă 22 de ani de „Vacanța Mare”, atât pe scenă cât și la televiziune. Din 1999, ca membru al grupului, a apărut în emisiuni săptămânale la Pro TV, iar de la începutul lui 2007 grupul „Vacanța Mare” s-a mutat de la ProTV la Kanal D, unde a apărut până în aprilie 2009. A prezentat apoi la Etno TV emisiunea „Fabrica de Parodii Vamuz”, iar la Antena 1, Radu Pietreanu a prezentat, împreună cu Mugur Mihăescu, o emisiune în 12 ediții, intitulată „Vacanța Mare – Bătălia generațiilor”. Toate acestea demonstrează că Radu Pietreanu este clar o legendă a umorului românesc, cu 35 de ani de carieră pe scene și în televiziune, adică omul care a revoluționat umorul!

Articole similare