Sport

Puțin, foarte puțin. Gloria pierde la Șelimbăr

După două goluri ale lui Rodri. Altul decât cel de la City

Gloria pierde pentru prima dată în acest sezon al ligii secunde, după un meci destul de greu de privit chiar și de cei mai înfocați suporteri. Jocul buzoienilor nu a arătat deloc ca al unei echipe ce vizează promovarea și care, culmea, părea că „leagă” ceva, în ultimele partide.

Gazdele au deschis scorul în minutul 23, după ce Soare a găsit o pasă luminoasă către Rodri Hernandez. Ibericul a șutat din unghi, la colțul lung, învingându-l pe Greab.

Gloria a egalat în prelungirile primei reprize, destul de norocos, cu largul concurs al portarului sibienilor. Roșca a respins neglijent în față, mingea l-a găsit pe Brâncoveanu undeva la unsprezece metri, iar acesta și-a păstrat sângele rece, șutând plasat.

A doua repriză a început prost pentru Buzău, Șelimbăr reușind să treacă în avantaj chiar după trei minute de la reluare. Același Rodri „i-a luat fața” lui Wiktorski, reluând la colțul scurt centrarea ca de manual a lui Palmeș. Greab n-a avut reacție.

Gloria a avut posesia apoi, dar partitura ofensivă a fost una săracă. Construcția lentă și lipsa de idei le-au convenit sibienilor de minune. Elevii lui Niculescu nu au mai contat în atac, mulțumindu-se să conserve rezultatul.

  • Gloria Buzău: Alexandru Greab – Georgi Pashov, Kamil Wiktorski, Alin Dobrosavlevici, Ionuţ Nadolu, Dinko Trebotic (Antonio Georgiev 60’), Ionuţ Şerban (Marko Pervan 60’), Andreas Mihaiu, Bogdan Brîncoveanu (Andrei Guiu 69’), Cristian Dumitru (Valentin Dumitrache 66’), Dominik Radic (Diogo Izata 69’).
  • Rezerve neutilizate: Norbert Haymamba – Viktor Angelov, Sergiu Pîrvulescu, Robert Sălceanu.

La final, 2-1 pentru Șelimbăr, lider în liga secundă. Gloria are 14 puncte și e pe patru. Etapa viitoare, în Crâng, vine Steaua.

Articole similare