Sport

Pustai a fost aproape de despărţirea de FC Buzău. Cum a rămas în Crâng

Aşa cum OPINIA a anunţat în exclusivitate, Cristi Pustai a fost foarte aproape să se despartă de FC Buzău şi să accepte oferta celor de la FC Braşov, unde a fost dorit în mod special de noul preşedinte, Marin Mitran, nimeni altul decât fostul manager din Crâng în sezonul trecut. Tratativele au fost destul de avansate, iar Mister ar fi fost atras şi de perspectiva de a lucra mai aproape de casă, mai ales că este implicat şi în proiectul noii echipe care se pune pe picioare la Mediaş, unde este unul din membrii fondatori.

În cele din urmă, experimentatul antrenor a fost convins să continue în Crâng de noul preşedinte al buzoienilor, Auraş Braşoveanu. De altfel, Cristi Pustai a şi început munca la FC Buzău, unde a condus deja primele şedinţe de pregătire după reunirea de după vacanţă şi lucrează în aceste zile la alcătuirea lotului, pe care l-ar vrea definitivat în mare măsură până pe 8 iulie, data plecării în cantonamentul de la Poiana Braşov.

Alături de Eric, la Mediaş

De curând, Cristi Pustai a participat la Mediaş la o întâlnire alături de brazilianul Eric, fostul jucător al Gazului şi viitor director sportiv al noii structuri, şi de principalul investitor pe care se va baza noua formaţie, ACS Mediaş 2022, Giuliano Hulio, un italian stabilit în oraşul sibian. Pustai, Eugen Pârvulescu, Doru Dudiţă, Dorin Roşca, Iosif Biro sunt câţiva dintre membrii fondatori ai noii echipe, iar poziţia de preşedinte va fi ocupată de Ionuţ Buzean.

Un comentariu

  1. Nu era nici o pierdere daca pleca, un antrenor blazat, plictisit de aceasta meserie, interesat doar de partea financiara si atat!!!Si pana la urma ce mari performante a avut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare