Politic

PSD Buzău s-a îmbogățit cu cinci primari

Cinci primari buzoieni au decis că Partidul Social Democrat este formațiunea politică mult mai potrivită cu intențiile lor decât cele din partea cărora au candidat în urmă cu aproape doi ani. Ei au fost prezentați marți, la conferința de presă a organizației județene a PSD, de către secretarul general, deputatul Romeo Lungu, iar inițiativa acestora, de a-și continua cariera politică „într-o echipă de performanță” a fost lăudată de liderul organizației județene social-democrate, senatorul Lucian Romașcanu.

„Partidul Social Democrat continuă să sprijine toate comunitățile, continuă să fie performant, continuă să fie în relație directă și permanentă cu aleșii săi locali, lucru care nu a rămas neobservat și în alte zone politice; și ne bucurăm să avem, printre primarii care nu aparțin PSD, cinci distinși primari care vor merge de acum încolo într-o echipă de performanță, alături de noi”, a spus Romașcanu.

Patru din cei cinci primari care au decis că PSD este alegerea corectă pentru ei aparțin Partidului Mișcarea Populară (PMP), iar unul a fost ales pe listele PRO România.

Rodică Bârlă, primarul comunei Puiești (PRO România), Sorin Matei, primarul comunei Zărnești (PMP), Vasile Săcuiu, primarul comunei Scorțoasa (PMP), Gheorghe Ștefan, primarul comunei Colți (PMP) și Petre Petrini Burducea, primarul comunei Năieni (PMP), au părăsit de facto formațiunile politice pe care le-au reprezentat la alegerile locale din septembrie 2020, urmând, probabil, să fie excluși după această ieșire la rampă alături de social-democrați.

Mai multe, în OPINIA de mâine.

 

Articole similare