miercuri, 27 mai 2020

PSD Buzău: „PNL a încălcat grav Legea partidelor politice și a campaniilor electorale”

Partidul Social Democrat a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă și Biroul Electoral Central, după ce filiala Nehoiu a Partidului Național Liberal și președintele acesteia, Mircea Posea, au încălcat grav prevederile Legii partidelor politice și a campaniilor electorale, se arată într-un comunicat de presă al PSD Buzău, în care se arată că „PNL a realizat și distribuit la Nehoiu un ziar de campanie ilegal și mincinos, încălcând legea”.

Social-democrații buzoieni spun că ziarul în cauză, intitulat „Gazeta de Nehoiu”, „a fost distribuit pentru prima dată printre participanții la evenimentul <Zilele Orașului Nehoiu> din perioada 11-12 mai 2019. În noaptea de 23 spre 24 mai, Mircea Posea, președintele PNL Nehoiu,  a distribuit un nou ziar ilegal, neînregistrat și realizat în regie proprie de către propaganda de partid, încălcând prevederile Legii nr. 334/2006. Materialul reprezintă un atac grosolan la adresa administrației PSD, cetățenii fiind induși în eroare în mod voit, prin conținuturi nereale și calomnioase. De asemenea, ziarul nu are imprimate codul unic de înregistrare primit de la Autoritatea Electorală Permanentă, denumirea operatorului economic care l-a realizat și tirajul ziarului, așa cum prevăd legile în vigoare”, afirmă aceștia.

„PSD Buzău consideră atacul PNL Nehoiu o modalitate disperată, oneroasă și ilegală de a obține voturi și își menține convingerea că singura confruntare electorală va avea loc duminică, la urne”, se mai arată în cpmunicatul de presă al PSD Buzău

5 COMENTARII

  1. Judecăți superficiale, atitudini viscerale, referiri la mutre, care ocolesc fondul problemei. O paralelă cât de cât obiectivă arată așa: – unii majorează salarii și pensii, dau înapoi ce au tăiat alții care doar taie; alții au adus după revoluție principiul „restitutio in integrum” și au construit mafia retrocedărilor frauduloase o pârghie pentru distrugerea economică a României. Tăierea de salarii și diminuarea cu 5,5% a pensiilor a economisit 3 miliarde de euro, exact suma care a fost prădată în 6 luni de alde Cocoș, Udrea, Dumitrean, Olteanu. Aceiași sunt azi adepții mascaradei justițiare „anticorupție” la unison cu alde Macovei, Timmermans, și alți detractori ai României în timp ce susțin cauza multinaționalelor campioane ale evazionismului fiscal și agresive instrumente ale deposedării de resurse naturale: lemn, petrol, gaz, minereuri, etc. De aceea vor câștiga alegerile analfabeții 5% naționaliști, în fața „inteligenților” 105% antiromâni!

  2. Cred ca ar fi trebuit publicate si asa zisele „minciuni” comise ilegal de acel primar.
    Oricum m-am saturat in 30 de ani sa citesc aceasta maculatura pe care PSDR, PSD o emitea sistematic pe tot felul de foi volante. Acum si-au adus aminte de „jucariile” lor si de lege!
    Desigur, unde-i lege nu-i tocmeala mestere!

  3. METODE NAZISTE. CE FAC CEI DE LA CETRUL ORBAN , RARES SI IOHANNIS SE TRANSMITE SI IN TERITORIU.

    • Insusi existenta PSD-ului dar si a UDMR-ului reprezinta un esec al democratiei, o mare paguba si belea, cum pot ei sa aibe pretentii ? Uitat-va la chipurile lor, la cei care s-au cocotat acolo sus, la Dragnea, Radulescu, Stefanescu, Nicolicea, Serban, Stroie, Pop, prin teritoriu acel Buzatu, celalalt cu „elicopterul SMURD” si o sa vedeti grobianismul la el acasa. Nici ceilalti n-or fi sfinti dar aici la PSD, este de groaza, iar alegatorii lor , cei care i-i vedeti pe la demonstratiile de forta adusi cu autobusele, nu ne fac cinste sunt firimiturile societatii, usor de pacalit si manipulat. Majoritatea lor habar nu au ce-s cu ei pe acolo si de i-i intervievezi nu stiu pe celume sunt. Aici la Buzau, au facut ravagii pana la venirea d-lui Toma. Actualul primar, l-a prins „valul” in acest partid si nu-i onorabil sa plece, dar continuu are acest gand. Dansul nu gandeste ca un PSD-ist. Mai curand este un Chirica din Iasi, un Cristian Diaconescu, sau Corina Cretu, are „stofa”. Pana mai ieri , Boscodeala, Mocanu , Ioan Vasile au ingenunchiat Buzaul facandu-l o tiganie totala si de nu venea DNA-ul pe aici si astazi ar fi fost aceiasi mizerie si dezordine.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!