Economic

Programele de fidelizare de la cazinourile online sunt legale?

Iată ce NU se promovează despre ele!

Zona jocurilor de noroc s-a dezvoltat foate mult, inclusiv în România, unde ONJN este instituția de stat care se ocupă de reglementarea acestui segment de activitate. În ultimii ani s-au produs multe schimbări, care țin atât de trecerea industriei iGaming în online, cât și de perfecționarea legilor ce protejează gamblerii.

Tocmai de aceea este recomandat ca dacă ai acest hobby, să îți desfășori activitatea doar la operatori licențiați de Oficiul Natiional al Jocurilor de Noroc din România. De asemenea, este indicat să ai un buget prestabilit pe care să îl acorzi acestei pasiuni, pentru a nu investi sume pe care nu îți permiți să le riști și pierzi.

Toate acestea sunt legate de programele de fidelizare, în mod deosebit de cele care sunt tip casino fără depunere, dar și de altă natură. În acest articol ai mai multe informații cu privire la ce implică ofertele din partea unui operator și dacă ele sunt sigure.

Ce sunt programele de fidelizare și cât de legale sunt?

Programele de fidelizare sunt sub formă de cadouri din partea unui operator. Atât timp cât cazinoul sau agenția de pariuri are licență activă din partea ONJN, este o modalitate sigură prin care să îți mai reduci din riscuri.

Ofertele din partea unui operator au ca scop acordarea unor beneficii prin care să îți scazi din riscuri. Ele se supun unui regulament general, dar și unui set de Termeni și Condiții.

Acestea sunt legale, dar un jucător are responsabilitatea să îndeplinească toate cerințele de eligibilitate și cerințele de rulaj. În caz contrar, beneficiile îi pot fi anulate, împreună cu orice câștig aferent.

Fii atent la detalii și niciodată nu te grăbi când este vorba de jocurile de noroc. Asta se aplică indiferent că este vorba de operatorul unde îți faci cont, de datele pe care le acorzi în formularul de înscriere sau de pașii pe care trebuie să îi faci pentru a activa o ofertă.

De asemenea, pe listă se află și selectarea jocurilor și mizelor pe care le plasezi. Acesta însă, este un subiect separat ce ține de modul responsabil în care îți desfășori activitatea.

Dacă alegi un operator acreditat care este legal, atunci și programele sale de fidelizare sunt sigure. De cele mai multe ori, pentru a avea parte de orice beneficiu de acest fel este nevoie să parcurgi procesul de verificare KYC. El implică furnizarea unor copii după acte pentru ca agenția / cazinoul să aibă dovada că nu ai un alt cont, dar și că ai peste 18 ani.

La un operator cu licență din partea ONJN toate datele pe care le furnizezi sunt protejate prin criptare cibernetică. Dacă mergi spre o platformă la întâmplare și nu ești atent la acest detaliu, posibil să te supui unor fraude fără să ai nicio bănuială.

Tocmai pentru a evita orice astfel de situație neplăcută, joacă responsabil și nu te grăbi. Acordă mare atenție detaliilor, mai ales când este vorba de siguranța ta în mediul online și de operatorul unde vrei să îți încerci norocul, în mod special când folosești fonduri proprii.

Programul de fidelizare poate să fie de mare ajutor pentru a te familiariza cu portofoliul unui cazino / unei agenții, dar și ulterior. Acesta se poate utiliza pentru diminuarea considerabilă a riscurilor și pentru creșterea șanselor de câștig. Dar, este nevoie să ai încredere în operatorul potrivit, iar asta ține de alegrile pe care TU le faci!

 

 

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker