Actualitate

UPDATE Profesor din Merei, reținut pentru agresiune sexuală. Ce i-a făcut unei eleve de 12 ani

UPDATE

Instanța a decis ca profesorul să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Ștefan Nedelcu – profesor suplinitor de biologie de la Școala Gimnazială din comuna Merei, județul Buzău – a fost reținut de anchetatori, după ce a sărutat, pe gură, o elevă de 12 ani. Agresiunea sexuală s-ar fi petrecut chiar într-o sală de curs, unde este cameră de supraveghere. 

Eleva i-a povestit mamei ce s-a întâmplat, iar aceasta a mers la școală și a făcut reclamație. După ce anchetatorii i-au arătat înregistrările de pe camerele de supraveghere ale şcolii, Ștefan Nedelcu a demisionat.

Cercetările desfășurate au stabilit că această acuzație gravă se confirmă, profesorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind apoi prezentat în fața judecătorilor de la Judecătoria Buzău.
Magistrații au respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău privind luarea măsurii arestării preventive faţă de profesorul Nedelcu Ștefan și au decis că acesta se va afla, timp de 30 de zile, în arest la domiciliu.

”În baza art. 227, alin. 2, Cod procedură penală raportat la art. 202, alin. 4, lit. d, Cod procedură penală, art. 218 şi 219, Cod procedură penală ia faţă de inculpatul N.S măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 zile, începând cu data expirării măsurii preventive a reţinerii, 24.06.2021, ora 19:30 şi până la data de 23.07.2021. În baza art. 221, alin. (1), Cod procedură penală, impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte”, au hotărât judecătorii de la Tribunalul Buzău.

Totodată, profesorul de biologie trebuie ”să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat” și ”să nu comunice cu persoana vătămată M.R.G sau membrii de familie ai acesteia și cu martorii A.M, M.E.”

Profesorul Ștefan Nedelcu are 54 de ani, deține – alături de familie – o școală de dans în Buzău. Astfel a ajuns la Școala Gimnazială din Merei, unde oferea copiilor lecții de dans.

Ștefan Nedelcu are trei copiii, doi dintre ei participând la ”Exatlon România”. Unul dintre cei doi concurenți a reușit chiar să fie invitat la diverse emisiuni de televiziune în urma participării la concurs.

Știrea inițială

Un profesor de biologie de la Școala Gimnazială din Merei a fost reținut pentru agresiune sexuală. Pe 18 iunie, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, ar fi sărutat pe gură o elevă de 12 ani, într-o sală de curs. Cei doi ar fi fost singuri și cel mai probabil copila ar fi povestit. Întâmplarea a ajuns și la urechile celor din conducerea școlii care au sesizat miercuri Poliția.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că sesizarea se confirmă, profesorul fiind reținut ieri pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului în vederea dispunerii măsurilor legale.

Un comentariu

  1. Nu înțeleg de ce atâta indignare! Nu se bate zilnic moneda introducerii educației sexuale în școli de la vârste fragede? Profisuplinitorache a început mai întâi cu practica și a lăsat teoria mai la urmă!

    Gigel (5 ani): „Ancuța, am găsit un plezelvatif sub calolifel …”;
    Ancuța (4 ani): „Ce-i aia calolifel?”

Articole similare