Sport

FOTO / Primul meci european pentru HC Buzău

„Lupii” pierd la un gol cu Beșiktaș

Meci care poate constitui o bornă importantă în istoria celor de la HC Buzău. Lupii au disputat, marți seară ,un amical cu Beșiktaș, cea mai titrată echipă din Turcia, echipă care joacă an de an în competițiile bătrânului continent.

Buzoienii au ținut pasul cu „vulturii” pe toată durata partidei, dar au pierdut, totuși, la un gol diferență. Rezultatul este unul mai puțin important, întrucât Gabriel Armanu le-a oferit minute tuturor jucătorilor, inclusiv tinerilor care au prins puține minute în campionat. Dincolo de scor și de statistici, meciul a fost unul cât se poate de bun pentru clubul buzoian, o sărbătoare a handbalului la care au luat parte și destui spectatori, cu toate că ora de disputare a partidei nu a fost una ofertantă.

La polul opus, și oaspeții au avut câțiva jucători noi, transferați în acest mercato de iarnă, de unde și rugămintea către clubul buzoian de a nu transmite meciul live, pentru a nu deconspira adversarelor europene noile scheme de joc. Băieții  de la Buzău au primit laude inclusiv de la Roy Camino, antrenorul de la Beșiktaș declarând că HC este peste nivelul multor echipe din campionatul turc.

La final, 33-32 pentru oaspeți, după ce la pauză buzoienii conduceau cu 17-15.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker