Economic

Înțelege logica din spatele dublajelor de la păcănele

Cele mai multe păcănele au o funcție specială care permite multiplicarea oricărui câștig până într-o anumită limită. În limbajul pasionaților de sloturi, această funcție se numește „dublaj”, pentru că dublează suma după fiecare acțiune reușită.

Dublajele aduc un surplus de adrenalină, iar pulsul crește atunci când ești în fața unei decizii de tipul „dublu sau nimic”. Cel mai simplu mecanism este cel prin care trebuie să ghicești culoarea următoarei cărți întoarse cu fața în sus: roșu sau negru.

În cazul în care ghicești, dublezi câștigul obținut în runda respectivă. În cazul în care nu ghicești, îl pierzi. Dacă ai dublat, poți alege să ghicești din nou, în încercarea de a dubla și noua sumă. Este un risc, întrucât pierzi totul dacă pe ecran apare cealaltă culoare. Nu poți dubla banii la infinit, ci numai de 5 ori (în cele mai multe cazuri).

Cel mai bine este să apelezi la dublaj atunci când nu riști fondurile tale. De exemplu, dacă obții o MrBit primă și trebuie să o rulezi, îți permiți intri în acest joc de șansă (și de inspirație).

Algoritmul de dublaje la aparate este diferit de cel al jocurilor de masă RNG. Dacă la jocul de masă RNG se respectă regulile jocului de cărți și nu pot fi împărțite mai mult de 4 cărți de aceeași valoare la o mână, în jocul special la sloturi este posibilă ca aceeași carte să fie trasă chiar și de 6 ori la rând. Sunt șanse 50-50 ca următoarea carte să fie de culoare roșie sau neagră.

Funcția de dublaj poartă denumiri diferite în funcție de producătorul jocului și se activează în momentul în care obții o combinație câștigătoare. Ea poate apărea cu numele de „Gamble”, „Risk Game” sau „Bet”. După ce s-a afișat câștigul rundei, ai două variante: fie îl încasezi, fie încerci să îl multiplici.

Alte tipuri de „dublaje”

Am vorbit până acum despre dublarea valorii, dar sunt și păcănele în care poți înmulți suma de 4 ori ghicind o singură dată. În cazul lor, trebuie să ghicești dintre patru variante, fie între treflă, romb, inimă neagră și inimă roșie, fie între J, Q, K și A.

Un alt tip de joc special în care îți poți dubla orice câștig până în limita specificată de regulament este cel în care joci „război” contra dealerului. Dacă ai ales să îți riști câștigul, ajungi într-un ecran în care tu și reprezentantul virtual al casei primiți câte o carte. În cazul în care cartea ta are valoare mai mare decât cea a dealerului, atunci câștigi. Tu ai posibilitatea să tragi și Jokerul, care bate tot, în timp ce dealerul nu dispune de o asemenea „armă”. Așadar, în acest joc de dublaj, ai avantaj în fața casei.

Dar nu numai valoarea câștigului poate mărită în jocul de risc. Unii producători au lansat păcănele în care îți poți pune la bătaie numărul de rotiri extra primite după obținerea prin intermediul Scatters. Astfel, poți câștiga mai multe învârtiri din partea casei, sau le poți pierde și pe cele deja câștigate.

Tu decizi cât de mult vrei să riști. Dacă îți place să duci totul la extrem, atunci sloturile cu dublaje sunt perfecte pentru tine!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker