miercuri, 15 iulie 2020

Primele concluzii ale lui Ilie Stan după revenirea la antrenamente. Ce posturi sunt descoperite la echipa din Crâng

Fotbaliștii din Crâng se află aproape de finalul a două săptămâni de când au revenit la antrenamente. După ce startul pregătirilor a fost rezervat procedurilor specifice din această perioadă, pregătirea a continuat cu un program de reacomodare la efort, după trei luni de pauză cauzată de pandemia de coro­na­virus.

O pauză în care, totuși, elevii lui Ilie Stan s-au pregătit individual, după posibilități, astfel că acomodarea a fost mai ușoară, lucru sesizat și de antrenor, impresionat de atitudinea și, mai ales, de condiția ­fi­zică a jucătorilor săi.

,,Vreau să vă spun că jucătorii au venit foarte motivați, dornici de a recupera perioada pierdută de antrenamente și pregătire fizică. Dar cel mai important pentru mine este faptul că au înțeles că a fost o situație dificilă nu doar pentru ei, iar ceea ce s-a întâmplat a fost o stare generală. Le mulțumesc că au trecut peste această perioadă și au ales să meargă mai departe alături de noi. Așa cum am mai spus, a fost greu pentru toți și nu pot să nu apreciez decizia conducerii de a merge pe continuitate, lucru foarte important când îți propui să faci o echipă puternică. Din punct de vedere fizic, băieții au răspuns foarte bine la momentul acesta. Încet-, încet, vom mări atât volumul, cât și intensitatea, astfel încât să acumulăm cât mai mult până când vom intra în cantonament”, a declarat Ilie Stan pentru siteul oficial al grupării din Crâng.

Portar, mijlocaș și atacant, pritorități în Crâng

Deocamdată, Ilie Stan a făcut doar o evaluare ­ge­ne­rală a lotului, dar este cert că vor urma atât plecări, cât și sosiri. Despre acest ultim capitol, antrenorul a anunțat că, printre priori­tățile sale, se numără transferurile unui portar, al unui mijlocaș și al unui atacant, plus doi jucători născuți în 2002, care să se încadreze în criteriile obligatorii de vârstă pentru noul campionat.

,,Urmează să facem o selecție și să ne orientăm pentru a aduce doi jucători de 2002, dar și alți trei, cu experiență, pe posturile care ne interesează. Adică un portar, un mijlocaș și un vârf de atac. Jucători așa cum îmi plac mie, cu caracter, ambițioși și care să pună umărul pentru ca echipa să se bată mereu, acolo sus”, a spus Stan.

loading...
error: Content is protected !!