sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Primarul Toma, președinte executiv al Asociației Municipiilor din România

În perioada 16-17 decembrie 2020, a avut loc Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România (AMR), unitățile administrativ-teritoriale membre ale aceste structuri alegând noua conducere pentru următorii patru ani, 2020–2024. Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, a fost ales președinte al AMR, iar primarul Buzăului, Constantin Toma, a fost desemnat președinte executiv. Joi, 17 decembrie, a fost ales noul Comitet Director al AMR ce reunește primari de municipii, acoperind toate zonele geografice ale României și toate grupurile politice reprezentate în AMR.

Pe 17 decembrie 2020, primarii celor 105 municipii din România, constituiți în Asociația Municipiilor din România, înființată încă din 1990, au ales forurile de conducere pentru perioada 2020-2024. Sunt foarte onorat să vă informez că am fost votat ca și Președinte Executiv, iar domnul Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, ca și Președinte. Menționez că în perioada 2016-2020, funcția de Președinte Executiv a fost exercitată de domnul Ilie Bolojan, fostul primar al Oradei.

Dacă fiecare oraș mare se dezvoltă și țara se dezvoltă!

Asociația Municipiilor din România înseamnă aproape 50% din populația României și 70% din toată cifra de afaceri a statului. Ca reprezentant al Buzăului în această organizație puternică, mă voi bate atât pentru dezvoltarea orașului nostru, dar și pentru dezvoltarea întregii țări!”, a scris primarul Constantin Toma pe pagina sa oficială de Facebook.

Mai mult, în ediția de luni a cotidianului OPINIA.

loading...
error: Content is protected !!