Administrație

VIDEO / Primarul Toma, îndemn la vaccinare

Primarul Constantin Toma îi îndeamnă pe buzoieni să se vaccineze. Un material video, intitulat „Am fost să mă vaccinez a treia oară. Iată ce s-a întâmplat!”, postat pe pagina sa oficială de Facebook, îl prezintă pe primar într-o vizită la centrul de vaccinare de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, unde buzoienii pot fi imunizați cu vaccinul produs de Astra-Zeneca, vizită pe parcursul căreia stă de vorbă cu personalul medical care funcționează în locația respectivă.

„Vă invit pe toți să veniți să vă vaccinați, pe toți cei care nu ați făcut-o. Eu am făcut acest lucru în luna februarie, prima doză, cea de-a doua în luna martie, și vreau să vă spun că mă simt mult mai în siguranță, și sunt convins că și familia mea, și oamenii cu care lucrez în Primărie, și cetățenii Buzăului cu care mă întâlnesc în fiecare zi pe stradă sau în Primărie”, spune Toma.

La rândul său, un buzoian aflat în zona de triaj, îi spune primarului că este convins că doar vaccinarea ne poate ajuta să „trecem mai departe”: „Nu am simțit absolut nimic, nu am avut absolut nicio reacție. M-am vaccinat pentru a trece mai departe. Dacă nu ne vaccinăm, nu vom trece mai departe. Virusul va dispărea mai repede dacă ne vaccinăm”, spune cetățeanul respectiv.

În final, primarul îi îndeamnă pe buzoieni să asculte sfatul medicilor în privința vaccinării: „Este foarte important să ne vaccinăm, pentru a ne relua viața normală. Vedeți, totul s-a blocat; din păcate, lumea nu înțelege că este singura cale pe care putem ajunge la viața normală. Sunt țări importante din această lume care au vaccinat masiv – mă refer la Marea Britanie, Statele Unite, Israel, care este pe primul loc – și, încet-încet, s-a ajuns la viața normală. Și noi trebuie să facem acest lucru. Deci, încă o dată, vă invit pe toți să vă vaccinați, pentru că și dumneavoastră, și familiile dumneavoastră, și prietenii dumneavoastră, veți fi mult mai în siguranță. Pentru că circulă foarte multe povești în mass-media, vă invit să vă adresați, pentru orice nelămurire, medicilor, pentru că ei știu și ce este mai bine, și ce este rău, legat de sănătatea noastră”, a mai spus primarul Constantin Toma în înregistrarea video postată pe pagina sa oficială de Facebook.

 

Am fost să mă vaccinez a treia oară. Iată ce s-a întâmplat!

Publicată de Constantin Toma pe Duminică, 25 aprilie 2021

Articole similare