Administrație

Primarul din Mărăcineni: DJ 203K va fi gata până în septembrie

Notoriul drum județean 203K părea că s-a blocat într-un cerc vicios al reabilitării din care nu mai putea ieși, însă firma care se ocupă de lucrări, Oyl Company Holding, a reapărut în peisaj și dă asigurări că în câteva luni își va duce treaba la bun sfârșit. Potrivit contractului inițial, reabilitarea drumului ar fi trebuit să se încheie în 2021, dar societatea s-a confruntat cu mai multe probleme, nu doar interne, ci și de execuție defectuoasă a lucrărilor, iar termenele de finalizare enunțate anterior nu au fost respectate.

Primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, a luat problema în mâinile proprii și a purtat discuții cu reprezentanții Oyl Company Holding, smulgându-le și o promisiune: la toamnă vor încheia treaba. Totodată, primarul din Mărăcineni anunță că muncitorii vor începe să dreagă porțiunile unde șoferii întâmpină în prezent cele mai mari probleme.

Constantin Dumitru

„Stimați locuitori, vă informăm că, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții OYL Holding, am primit asigurări că lucrările de reabilitare a Drumului județean 203K se vor încheia până în luna septembrie a acestui an. De asemenea, s-a luat decizia ca, în cursul zilei de mâine (marți, n.r.), toate porțiunile neasfaltate de pe DJ 203K să fie frezate și completate cu material, pentru reducerea disconfortului pe care cu toții îl resimțim în trafic”, a declarat Constantin Dumitru.

La disconfortul din pricina calității drumului se adaugă și cel cauzat de săpăturile pentru realizarea branșamentelor la gaz, însă primarul din Mărăcineni promite că nu va lăsa dezastru în urma sa, ci le va aduce la starea inițială.

„Pe această cale, ne cerem scuze și pentru disconfortul creat de săpăturile pentru branșamente. Este adevărat că, în urma ploilor din ultimele zile, starea drumurilor s-a deteriorat, însă vă asigurăm că, odată cu finalizarea lucrărilor la rețeaua de gaze, toate străzile vor fi readuse la starea inițială. Am pornit împreună pe acest drum și tot împreună ne vom bucura de roadele muncii noastre!”, a mai adăugat primarul comunei Mărăcineni.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker