Administrație

Prima expoziţie de la subsolul bibliotecii râmnicene „Corneliu Coposu”

Biblioteca Municipală „Corneliu Coposu” din Râmnicu Sărat a inaugurat marţi, 20 noiembrie, spaţiul expoziţional amenajat la subsolul clădirii cu o expoziţie la temă, „Prin harul Tău”, o expoziţie de icoane ortodoxe realizate în atelierul de creaţie al profesorului Ion Chivu. Expoziția va rămâne deschisă timp de trei săptămâni și poate fi vizitată în cursul săptămânii, între orele 9.00-16.00.

Prezent la vernisaj, primarul Municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan, a spus că „acest loc va fi destinat manifestărilor multidisciplinare și va fi pus la dispoziția artiștilor autohtoni și a publicului larg”. La eveniment au fost participat reprezentanţii Muzeului Municipal „Octavian Moşescu”, ai Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” şi city-managerul municipiului, Florin Ceparu.

Momentul muzical a fost realizat de cunoscutul folkist râmnicean Cornel Tudose, alături de care au mai cântat doi elevi ai Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare”, Lorena Anghel, clasa a X-a C, și Ionel Enache, clasa a IX-a D.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker