ActualitateEducație

Prima cameră senzorială din Buzău, deschisă cu finanțare prin Programul „Cercul de Donatori”

Joi, 14 martie, ora 13.30,   va avea loc deschiderea primei camere senzoriale dedicată copiilor cu autism din Buzău. Acest lucru a fost posibil prin implementarea proiectului „Porți deschise <Senzo fiends>”  de către Fundația Comunitară Buzău. Este  unul dintre proiectele finanțate prin Programul „Cercul de Donatori” Buzău, ediția a V-a. El a beneficiat de  sprijinit de TFN-The Funding Network și The Frederick Mulder Foundation. Cei care vor participa la inaugurare, la sediul Asociației Puzzle România, din strada Bucegi Nr. 1, Buzău, vor putea descoperi tainele terapiei de integrare senzorială, cu ajutorul dispozitivelor achiziționate și a jocurilor organizate pentru cei mici!
„Veți putea cunoaște o parte din micii exploratori ai centrului și veți vedea în ochii lor impactul real pe care acest proiect îl are!”, transmit reprezentanții organizației neguvernamentale.
Desincronizarea senzorială este o problemă frecvent întâlnită în TSA, de aceea existența unui spațiu care să vină în sprijinul copiilor cu autism din Buzău, este mai mult decât necesară!
„Vă așteptăm să inaugurăm acest spațiu așa cum se cuvine, cu prieteni și oameni cu suflet mare alături! Fii și tu prietenul unui copil cu TSA!”, mai spun reprezentanții organizației neguvernamentale.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker