ActualitateEducație

Liceul Tehnic Buzău, mai viral pe TIKTOK decât  Irina Rimes

Conducerea Liceului Tehnic Buzău a fost luată prin surprindere de reușita aproape neașteptată pe care a înregistrat-o în mediul online. Este vorba despre performanța remarcabilă pe canalul de TIKTOK al Liceului Tehnic Buzău de a fi înregistrat pentru o postare a sa 500.000 de vizualizări, într-o singură zi. Vestea este dată de directorul adjunct al instituției, care povestește că în postare era vorba despre modul în care au reușit să transforme  un elev de clasa a IX-a, cu peste 300 de absențe, într-un elev model, în clasa a X-a, cu medie și rezultate care să îl recomande pentru a participa la proiectul de practică în Portugalia, pe care Liceul Tehnic îl desfășoară anual.

Iată ce spune directorul Liceului Tehnic, Robert Harabagiu: „Ieri am postat pe acest canal o știre mai veche: povestea unui elev aflat în situație de corigență, cu peste 300 de absențe în clasa a IX-a, care în clasa a X-a a reușit să se mobilizeze, să ajungă primul din clasă pentru a <prinde> un loc în proiectul de practică în Portugalia. Este un exemplu despre motivație, despre impactul proiectelor europene… Filmulețul a mai fost postat de câteva ori pe canal TIKTOK, dar ieri (n.r., 12 martie) a depășit orice record. În doar o zi a depășit 500.000 de vizualizări!

Vezi aici videoclipul

Și a subliniat reușita recordului comparându-l cu vizualizările obținute de o cunoscută și îndrăgită interpretă de muzică: „Este un adevărat record, mai ales ca vorbim despre povestea unui elev și nu a unei personalități/vedete. Ca și comparație, vă rog să remarcați faptul că alaltăieri o știre națională vorbea despre un clip ”viral” cu 100.000 vizualizări într-o zi ( (https://evz.ro/irina-rimes-viral-tiktok-chisinau.html) Remarcabil este și numărul mare de aprecieri (peste 28.000), de comentarii (500) și de adăugări la <favorite> (2800). Liceul Tehnic Buzău înregistrează astfel o nouă performanță uriașă”, a mai adăugat directorul Robert Harabagiu.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker