Viaţa în Republica Dominicană, în cadrul celui mai intens reality show din istoria televiziunii, „Survivor România”, este tot mai grea pentru concurenţi. Deşi din competiţie mai este mult şi bine, noul trai le-a dat bătăi de cap concurenţilor, acesta aducând cu sine tensiune, foamete şi nervi întinşi la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost buzoianca Graţiela Duban, soţia actorului Andrei Duban. În timp ce buzoianca este condamnată de telespectatori că s-a apropiat prea mult de un alt concurent, baschetbalistul Ghiţă Balmuş, soţul ei, Andrei Duban, îi ia apărarea soţiei lui, în cadrul unei emisiunii TV, în care cunoscutul actor a povestit recent un episod trist din viaţa buzoiencei.

„Este un subiect extrem de sensibil. Nu a avut o susţinere din partea mamei, exact când avea nevoie mai mare. Eu am cunoscut-o după acest eveniment trist şi, din păcate, după ce ne-am căsătorit, acum cinci ani de zile, am simţit şi eu pe propria piele ce a simţit ea atunci când şi-a pierdut mama. Nu eşti niciodată pregătit să îţi pierzi mama”, a explicat soţul buzoiencei.

„Sunt nişte energii acolo care ei nu îi fac bine”

Puţini ştiu că Graţiela Duban şi-a pierdut mama şi încă are lacrimi în ochi când vorbeşte despre acel episod din viaţa ei. „Ea niciodată nu se plânge, întotdeauna o motivează, că toate lucrurile bune, premierele, rezultatele fiului nostru, să fie cao certificare a faptului că toată educaţia primită de la mama ei, de la tatăl ei, de la părinţi, nu a fost în zadar. Să ştie că e un om ade­vărat”, a povestit Andrei Duban despre soţia lui, Graţiela.

În plus, Andrei a mai subliniat în cadrul interviului televizat că Graţiela nu este în niciun fel acasă cum este în acele imagini difuzate în show. „Ea este sensibilă, sunt nişte energii acolo care ei nu îi fac bine. Simt pe ea. Nu numai că a slăbit, dar psihic nu este liniştită, pentru tot acest frecuş, pentru tot acest atac permanent. Ea este ludică, ea este histrionică, mi-e foarte greu să vorbesc despre ea. Aud de la Ruby, de la Augustin, de la cei care au ieşit de acolo, că la fel era la început în <camp>”, a mai spus Andrei Duban despre frumoasa lui soţie.

DISTRIBUIȚI
loading...