Monden

Poveste incredibilă despre buzoianca Argentina Boldea, mama lui Cabral: „Pe mama a încercat să o bată un domn în trafic…”

Cabral Ibacka a povestit pe podcastul lui Micutzu experiența incredibilă din care buzoianca a ieșit „învingătoare”

Multe au fost poveștile vedetei Cabral Ibacka despre cea care i-a dat viață, însă de departe cel mai impresionant moment este acela în care mama sa a doborât un bărbat care îi lovea intenționat mașina de serviciu.

Puțini știau că Argentina Boldea, mama lui Cabral, a fost vicecampioană europeană și mondială la kickboxing full-contact, iar cunoștințele de autoapărare și le-a demonstrat de curând, în fața unui bărbat care a lovit-o și pe ea, și mașina pe care o conducea, din senin. „Pe mama, un domn de vreo 30-40 de ani, a încercat să o bată. Ea a fost vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact. Iar la 60 și ceva de ani, «a intrat» pe pilot automat, când acel domn a început să dea cu picioarele în mașina ei de serviciu. Ea l-a rugat să nu mai dea, pentru că nu este automobilul ei, iar atunci domnul   i-a dat un croșeu în cap. Și ea, eschivă în spate și croșeu în bărbie. Iar domnul a băgat somn”, a detaliat vedeta episodul.

Reamintim că buzoianca Argentina Boldea l-a adus pe lume pe Cabral în 1977, ca urmare a relației cu un student la Medicină congloez, Alex Dzabana-Ibacka. După nașterea copilului, bărbatul s-a întors în țara natală, iar mama lui Cabral s-a recăsătorit cu un alt bărbat, pe nume Mircea Boldea. Alex Dzabana-Ibacka a ajuns medic în țara lui, iar Argentina, de profesie economistă, a intrat după revoluție în sistemul bancar.

Mama lui Cabral este originară din satul Moșești, comuna Robeasca, tatăl ei fiind preot. A plecat la București pentru a urma facultatea și l-a cunoscut pe tatăl lui Cabral. După ce acesta a părăsit-o, buzoianca Argentina s-a recăsătorit cu un alt bărbat, pe nume Mircea Boldea. Sfârșitul anilor ’90 au  prins-o pe mama lui Cabral într-o funcție de conducere la Bancorex, într-unul dintre cele mai delicate momente pentru sistemul bancar românesc, acela în care banca a fost devalizată cu ajutorul unor importante nume din politica românească a vremii.

După Bancorex, buzoianca a lucrat pentru o altă bancă privată din România. Tatăl natural al vedetei PRO TV era,  atunci când a cunoscut-o pe mama sa, un student la Medicină, sosit din Congo, care ulterior avea să ocupe funcții importante în Ministerul Sănătății din țara lui. După ce și-a părăsit familia din România, a încercat să îl aducă pe Cabral în Congo, pe când acesta avea 13 ani. Cabral a refuzat, dar l-a invitat la nunta sa din România.

Articole similare

error: Continut protejat!!